- Poruka
- 188.085
Daj mačku da vidimo kakva si bila
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đe si Riči. Dođoh sa dunava. Zovu me tri vikenda, danas sam nakanio. Bila radža kruška, bira i stvori se i kokaniđa. Al to su moji zemunci i dva borčanca.vi gledate fudbal glupiste, bolje i amđa od onih mada svi imaju krive noge
gotovo,sad sam u pidzamiDaj mačku da vidimo kakva si bila
Jadan brka nema više šetnje?gotovo,sad sam u pidzami
vidi me vidi sad,kosu sam skratilaNe mačku nego mačka.
Ne mačka kako mačora bre nego kakva si mačka bila
oko ponoci.Jadan brka nema više šetnje?
Što si namrgođena jer te život šiba? Kod mene bi se samo smešila i radovala samo kasno ti sad.vidi me vidi sad,kosu sam skratila
vezbacm mrgud facu da kad izadjem me niko ne pita nistaŠto si namrgođena jer te život šiba? Kod mene bi se samo smešila i radovala samo kasno ti sad.
pa ne mislim za našu firmu/jahtu da biram sama majmuna, to ćemo zajednojesi nabavila majmuna?! i ne,ne mislim na rifija.
imam je jednog kao predlog ali je malo neposlusanpa ne mislim za našu firmu/jahtu da biram sama majmuna, to ćemo zajedno
pa tako da ispadaju stvari iz ruke, lete kese
taj ne dolazi u obzir, samo poslušni su kandidatiimam je jednog kao predlog ali je malo neposlusan
sennataj ne dolazi u obzir, samo poslušni su kandidati
sena dobio neku sliku pa morao da legneotišli @pura moca i @Senna da pajke, premorili se matori momci?
Evo saćemo napolje u šetnju po lepom vremenu. Aj naiđite.sena dobio neku sliku pa morao da legne
pali kola i dolazi.Evo saćemo napolje u šetnju po lepom vremenu. Aj naiđite.
Ma jok, mi ovde po šumarku i parkiću, milina. Dođi ti u urbani grad.pali kola i dolazi.
nista onda smaracu.Ma jok, mi ovde po šumarku i parkiću, milina. Dođi ti u urbani grad.
Sva sreca pa je vise u kvaru nego sto moze da se vozipa tako da ispadaju stvari iz ruke, lete kese
Bogami i jesmo. Polako da se mi izvlacimo s foruma i ostavimo vama mladjimaotišli @pura moca i @Senna da pajke, premorili se matori momci?
Uh, pa ni amđa ni ja više nisamo baš toliko mladi...Bogami i jesmo. Polako da se mi izvlacimo s foruma i ostavimo vama mladjima