andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 8.603
ovo moje nije za javnostAj razmena evo u gaćama.
Pogledajte prilog 1605774
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo moje nije za javnostAj razmena evo u gaćama.
Pogledajte prilog 1605774
I ja ne omašujem cca 10 sati od kako sam ovdeSpavala sam 11 sati. Zaspala sam po grčkom u 10 , po našem u 9. Ništa od ovoga se nije dogodilo ne pamtim kada.
Ma meni se sad prvi put desilo. Presedan!I ja ne omašujem cca 10 sati od kako sam ovde
KrašićiMa meni se sad prvi put desilo. Presedan!
Gde si ti ?
PPovo moje nije za javnost
a ne,ovaj put ti.. nemam inspiraciju
Šok i neverica!a ne,ovaj put ti.. nemam inspiraciju
izvoli.. mogla bih da te iznenadimŠok i neverica!
Kako stoje sa kozicama, ima li crvenih?@Reefer, Zlatna plaža je jako lepa plaža sama po sebi , ima drveća puno ali ulaz u more nije nešto. Moj muž nabasao na neki oštar greben , ima kamenčića , ja nisam ni ulazila. Osim u auto i pravo na Kseniju. Ksenija je perfekcija. Sitan sitan pesak apsolutno svuda. I na plaži i u moru.
Pa neću da nosim HTZ opremu na nogama, majku mu!
Jel upalio?još je volvi na klinici
Јес ти овде дошао без оправдања од лекара или родитеља? А!Jel upalio?
Mora da se otvori posebna tema za mocin volvo i da ide traka UZIVO iznad. Da se prati u realnom vremenuЈес ти овде дошао без оправдања од лекара или родитеља? А!
upalioJel upalio?
И кога натегли, мислим фотка?Ne skreći s teme daj foto s teglom ajvara
Са делом: помоћ пријатеља, моле се јачи форумаши да погурају.Mora da se otvori posebna tema za mocin volvo i da ide traka UZIVO iznad. Da se prati u realnom vremenu
Radila kanta i sibica?upalio
Дивља или домаћа?može i moja patka da vam bude kajron pa da idete po patci i izveštavate