- Poruka
- 46.191
Moca 5000 obrtaja vidi samo kad turira da auto slozi radVoziš ko neki deda, ja bi ovo digo bar na 5000 obrtaja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moca 5000 obrtaja vidi samo kad turira da auto slozi radVoziš ko neki deda, ja bi ovo digo bar na 5000 obrtaja.
To kad upali?Moca 5000 obrtaja vidi samo kad turira da auto slozi rad
Desavalo se i toTo kad upali?
jeeesJa ovog mog dizao do i iz Grčke samo tako. Ali nisam ja deda do 2000 obrtaja.
Sledeću fotku molim da bude bar 3000 nemoj nam brukaš moču.
Stavi ovo u spojler da se Moca ne razocarajeees
pa da dobijem zuti tiket, ej bre
dozvoljena brzina je 100 km a eto , zbog ove moje, malu distancu , , ubrzao do 131 .
pisah ranije , prosle godine na auto putu , sada privatnim 407, u noci izmedju 3-4 , vozio sam moj auto 260 km ali nije bilo vozila i nije bilo policije.
svedoci , nas predsednik SNA kao i podpredsednik SNA , moj drug.
normalno oni su i pili i jeli , jeo jesam , i popio samo jedno pivo.
Što je problem dići na 3, hiljade? Kad ja s mojim kršem to radimajdeee
ti bi
samo kada bi i imaaa , onaj tvoj brm vrm koliko bese star, 25 godina
taj , tesko da i moze dostici 2000 a ne 5000.
Čestitam nam. Bila sjajna utakmica. I za oči i za dušu.Jao kako ću sa da proslavim ovo zlato s aćevapima grilovanima!
A ovi išume što neznaju da plivaju njih zabole krivi stojko.
e pa volo bi jednom da sediš pored mene vikao bi joj brate nemoj stani uspori znači sine naježio bi se ko da si go na mrazuMoca 5000 obrtaja vidi samo kad turira da auto slozi rad
gleeeeŠto je problem dići na 3, hiljade? Kad ja s mojim kršem to radim
ovde nije bilo na tvČestitam nam. Bila sjajna utakmica. I za oči i za dušu.
Stavim licnu kartu medju zube da identifikuju lakse dok me skupljaju lopatom po asfaltue pa volo bi jednom da sediš pored mene vikao bi joj brate nemoj stani uspori znači sine naježio bi se ko da si go na mrazu
A zašto bi ga vozijo, da pogura kad treba?e pa volo bi jednom da sediš pored mene vikao bi joj brate nemoj stani uspori znači sine naježio bi se ko da si go na mrazu
pa da el bi iskočijo izkola od stra'aStavim licnu kartu medju zube da identifikuju lakse dok me skupljaju lopatom po asfaltu
pa da to tvoj dvotaktni na leru200 obrtaljku
daleko ottebegde je onaj moj covek
odakle ti?došla mi je moja ženska ♥
digao ruke od mene.daleko ottebe
Muškima se na tebe dižu ruke... auuuu... tctctc...digao ruke od mene.
kaze premlada samMuškima se na tebe dižu ruke... auuuu... tctctc...