- Poruka
- 49.163
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
piško jedna.nemogu sad moram da dremnem dođi ti posle
Došo bi moča nego voz... gura volovja pa slabije pali.Svaki put kad @Reefer zove na kafu, @pura moca počne rečenicu sa "ne mogu zato što..." Cenim da niko nikad na svetu nije popio toliko korpi koliko je Rifkica od Moce.
da ti bude lakše i ja sam....Dobro jutro, nešto sam se rano probudio jutros, bemti.
Ma jok, Moca pali ko mina, otkači te uvek na keca.Došo bi moča nego voz... gura volovja pa slabije pali.
Pali moča nepali kineskli auto breMa jok, Moca pali ko mina, otkači te uvek na keca.
lebšije tvoj zeleni šareni
Hvala , moram. Baš je na mojoj strani u sred vidnog polja i smeta, noću se vidi kao crna tačka.ako je nekoliko mm idi u glas servis da ti zamažu
baš nezgodno, nisam siuran da će pomoći moj predlogHvala , moram. Baš je na mojoj strani u sred vidnog polja i smeta, noću se vidi kao crna tačka.
Moj savet ti je da osiguraš stakla, ja to radim svake godine.Hvala , moram. Baš je na mojoj strani u sred vidnog polja i smeta, noću se vidi kao crna tačka.
koko košta?Moj savet ti je da osiguraš stakla, ja to radim svake godine.