- Poruka
- 32.809
Да ли је госпон упознат од чега они праве кафу?Deje Sirće Meniđer da vidi kako mi iz grada ovo lepo...
Jasad bijem jaku kafu švecku a žena i ćera trošu pare. Bar da marsi pošalje da imam.
Pogledajte prilog 1517757
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли је госпон упознат од чега они праве кафу?Deje Sirće Meniđer da vidi kako mi iz grada ovo lepo...
Jasad bijem jaku kafu švecku a žena i ćera trošu pare. Bar da marsi pošalje da imam.
Pogledajte prilog 1517757
on je neupoznat i da novi beograd nije gradДа ли је госпон упознат од чега они праве кафу?
Od zrnaca kafe i vruće vode, što?Да ли је госпон упознат од чега они праве кафу?
takoje novi beograd je glavni grad.on je neupoznat i da novi beograd nije grad
to ti je ogromna užarena površina zapušena tomobilimatakoje novi beograd je glavni grad.
to tamo u mirijevu i vidikovcu ovde reke i parkovi i šume i trava i tratinčiceto ti je ogromna užarena površina zapušena tomobilima
То није река.to tamo u mirijevu i vidikovcu ovde reke i parkovi i šume i trava i tratinčice
Dunav u Obrenovcu???То није река.
То је колектор.
...подгрејан у Обреновцу.
ДааDunav u Obrenovcu???
Trebalo bi da hoće.Oće li me pustiti na tehničkom pregledu malopre na autoputu mi kamenčić pao na vetrobransko staklo, vidi se malo oštećenje , ali vidi se.
@pura moca
I prošle godine sam opalila u drvo , lim mi se iskrivio na poklopcu.Trebalo bi da hoće.
Kako se iskrivio? Ako može da se otvara i zatvara ne vidim problem.I prošle godine sam opalila u drvo , lim mi se iskrivio na poklopcu.
Da ja odem da ih pitam prvo ?
Može. Estetski je problem.Kako se iskrivio? Ako može da se otvara i zatvara ne vidim problem.
Onda ništa Koji je auto u pitanju?Može. Estetski je problem.
Opel korsa.Onda ništa Koji je auto u pitanju?
Ako ti tehnički nije skoro promjeni šoferku. Ne bi trebala biti više od 100-ak evra.Opel korsa.
Skoro je, za nedelju dana.Ako ti tehnički nije skoro promjeni šoferku. Ne bi trebala biti više od 100-ak evra.
Onda pitaj na tehničkom.Skoro je, za nedelju dana.
ako je nekoliko mm idi u glas servis da ti zamažuSkoro je, za nedelju dana.