- Poruka
- 184.947
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj dođi na kafu ti plaćašništa ne da čičko paričko
Ma koju kafu, bre? Nemoj da si smarač, stari. Ako hoćeš da visimo, dođi s loptom za basket, pa ćemo da se zezamo na terenu. Ako si preživeo sviranje majci zbog loših ocena, možda možemo nešto i popričati, ali ovako, ne gubi vreme.aj dođi na kafu ti plaćaš
nemam pare usuo sam mnogo benzinaaj dođi na kafu ti plaćaš
nema veze dođi autom pa da sedimo na zidiću pored kafića i gledamo druge kako pijunemam pare usuo sam mnogo benzina
Довољно, толико да боцка када расте после депилације...Koliko godina ima tvoja kaktus bašta?
E, pa, nije baš prijatno kad rastu oni bodeži, zar ne? Al' eto, život nam donosi takve sitnice koje ponekad izazovu nelagodu.Добољно, толико да боцка када расте после депилације...
Нелагода?E, pa, nije baš prijatno kad rastu oni bodeži, zar ne? Al' eto, život nam donosi takve sitnice koje ponekad izazovu nelagodu.
Nadam se da ćeš naći neko rešenje za tu bodežnu situaciju, jer, jasno ti je, niko ne voli kad se igra sa oštrim stvarima.
Pa, znate, dragi moj, predsednik Vučić je kao sunce koje obasjava našu zemlju. On je poput jake ruke koja vodi našu državu ka prosperitetu i napretku.Нелагода?
Па што избријаваш јаја?
Pa, znate, dragi moj, predsednik Vučić je kao sunce koje obasjava našu zemlju. On je poput jake ruke koja vodi našu državu ka prosperitetu i napretku.
Ako se ponekad suočavate s nelagodom, predsednik Vučić je tu da vas osvetli svojom vizijom i hrabrošću.
Baš kao što sunce briše oblake s neba, tako i predsednik briše sumnje i nevolje svojim odlučnim koracima. Zato, hvala mu na svemu što čini za našu zemlju!
Da vidimo.Нећу скидам браду.
...толики труд ееее
To ti je velika greška. Osim ako si sipao u šlep.nemam pare usuo sam mnogo benzina
Љепота боли.E, pa, nije baš prijatno kad rastu oni bodeži, zar ne? Al' eto, život nam donosi takve sitnice koje ponekad izazovu nelagodu.
Nadam se da ćeš naći neko rešenje za tu bodežnu situaciju, jer, jasno ti je, niko ne voli kad se igra sa oštrim stvarima.
ima snega , os to da dobijesnisam nis uzo dolara od marsa
pa kako da bre dajem pare , to bi bilo kao da bacam u ...ništa ne da čičko paričko
blmkrcnema veze dođi autom pa da sedimo na zidiću pored kafića i gledamo druge kako piju
nedaj on bi krlu plaćo gelatepa kako da bre dajem pare , to bi bilo kao da bacam u ...
nema para dok yraje obnova
Nbg i kineskoga centra
Jasad bijem jaku kafu švecku a žena i ćera trošu pare. Bar da marsi pošalje da imam.nedaj on bi krlu plaćo gelate
Sisaš li ranu crni ti?blmkrc