Половично бих ј праву… Није тешка рука но тежак човек 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Juče je imao ocenu 7, nemoguće da je za jedan dan pala na 6. Film je super.prvo ima ocenu 6 a drugo sadrzaj me je odbio zena pobegla od rata i sama putuje na kontejneru i sama se na kontejneru poradja
ok..mozda je to zanimljivo meni nije
kako lep covek
Леп...kako lep covek![]()
ne ljubomorisi, vesiceva lepota nije prelazna a hvala bogu ni pametЛеп...
Ваш леп... Ако имаш бицикл на продају не наслањај га на Весића, ако те види никад га продати нећеш
Леп за под чекић можда
Glasajte SNSne ljubomorisi, vesiceva lepota nije prelazna a hvala bogu ni pamet![]()
Razlika ide u penziono, zdravstveno, za nezaposlene i porez. Hvala, nema na čemu.Једног дана ће Срби ваљда схватити да месечно зараде бруто плато а не нето... И шта се дешава са разликом
До тад ће бити срећни са јефтинијим паризером
Valjda KPJ i SPS?Glasajte SNS
Hvala
(opciono ostavite broj mobilnog telefona)
Рифке јеси ти био панкрокер као друг са слике?Razlika ide u penziono, zdravstveno, za nezaposlene i porez. Hvala, nema na čemu.![]()
Nikad panker nikad hipik samo pošten metalika!Рифке јеси ти био панкрокер као друг са слике?
Pogledajte prilog 1420166
Млад, бунтован, САМОУПРАВЉАЧ!
Ти и поштен у истој реченици? ХахNikad panker nikad hipik samo pošten metalika!
Nisam bio u zatvoru nisam krao nisam komunista, znači pošten sam.Ти и поштен у истој реченици? Хах![]()