- Poruka
- 202.080
Pa ti pojam neznaš!?аух
ман ме тих маркираних глупости![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti pojam neznaš!?аух
ман ме тих маркираних глупости![]()

зато си ти шетајућа Енциклопедија БританикаPa ti pojam neznaš!?![]()

Ne zaboravi na misu i jufkice.Znači da nađem ovde neku kobilu da trčimo po tratinčicama?![]()

овоЈ никад немо да причаш жеМскињамаМоре ја сам зеИц, а грма ни на пушкомет...
Вероватно фору из вица "је'н,два,три - ух, извини, тата?овоЈ никад немо да причаш жеМскињама
знаш шта ће да измисле

Њега гугл контактира за поједине детаље... око палете боја и предности НБГ-а првенственозато си ти шетајућа Енциклопедија Британика![]()

новогрђанинЊега гугл контактира за поједине детаље... око палете боја и предности НБГ-а првенствено![]()

уз пригодан саундтрек...Znači da nađem ovde neku kobilu da trčimo po tratinčicama?![]()

чек док се заборави да сам споменуо, па само из потаје баци коску дал је тиркизна плава ил зелена... и шта је то резедо, јел се маже на леба.Pfff, što mi krivo što sam propustila tu priču oko palete boja!![]()

mislis jalepotice sa pedigreom

neee, nije ti krivo, veruj miPfff, što mi krivo što sam propustila tu priču oko palete boja!![]()

Sve znam, mogla sam i ja jednom da dobijem plus, ej!чек док се заборави да сам споменуо, па само из потаје баци коску дал је тиркизна плава ил зелена... и шта је то резедо, јел се маже на леба.![]()

Ma jeste, ko onomad kad sam rekla "drž' me, Žabice", a ti nisi bila tu i jbga.neee, nije ti krivo, veruj mi![]()

kad si to rekla? on te dirao?Ma jeste, ko onomad kad sam rekla "drž' me, Žabice", a ti nisi bila tu i jbga.![]()
Укратко, ради се о разлици магенте и цијана, а понекад и љубичасте и ружичасте...Pfff, što mi krivo što sam propustila tu priču oko palete boja!![]()

Ma jok, pre nego što sam došla.kad si to rekla? on te dirao?

Oh-oh...I smell hurricane forming...kad si to rekla? on te dirao?
Da si viknula "držte butkice" da vidiš koliko bi nas skočilo!Ma jeste, ko onomad kad sam rekla "drž' me, Žabice", a ti nisi bila tu i jbga.![]()
Magenta i cijan, ko nebo i zemlja.Укратко, ради се о разлици магенте и цијана, а понекад и љубичасте и ружичасте...
![]()
aaa ok, taman sam se spremila da ga retroaktivno opalim po nosuMa jok, pre nego što sam došla.![]()
Знам, сестра ми је сликарка...Magenta i cijan, ko nebo i zemlja.