JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Ma jok, u Prizrenu.
u prizrenu nema takvih gabora...stavise, tamosnji turci su beloputiji i prijatniji za oko od siptara...izgledaju kao sloveni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, u Prizrenu.

Ако си приставила супу, једно питање - да ли би се ти забављала са неким финим Шиптаром?
Ја бих са Шиптарком ако би се заљубио, љубав не бира. Што да не?

Ја мислим да је Милица фина девојка, не знам, немам конкретна сазнања али ми се тако чини. И Марија.
Ове друге су лоше девојке и ја мислим да не би требали са њима да се дружимо.

Ja sam stručnjak za lepotu, ali i za šiptarionsku nelepotu.![]()
ebu sami sebi mamu što su tako ofarbani , i još da se volu ......

Da, mi to zovemo Propinquity. Čak smo izmislili nepostojeći glagol propinq.Па то је само ствар близине, да не кажем проксимити фактор.
Mi koji znamo kakvi su Srbi sirovine, i kakvu zensku lepotu vole. Da ti dam hint, ne, to nije suptilna zenska lepota neke Skandinavske plavuse.

Nema veze, ja baš volim gabore.
Marsi, tvoja ekonomska predavanja i vicevi, su kao da rej čarls izdaje dozvole za dekorisanje.drugo , -najvaznije da ti i dam osnove kapitalistickoga drustva o stvaranju kapitala.![]()
Bolje se ti vrati onome za šta si rođen, a to je ništa.
Samo preko 65 godina su muškarci, ono ispod je pačija škola.
- - - - - - - - - -
Marsi, tvoja ekonomska predavanja i vicevi, su kao da rej čarls izdaje dozvole za dekorisanje.
Bolje se ti vrati onome za šta si rođen, a to je ništa.
Preach it, sister Jag!

ma zdam Ja da ti znas sta je Ekonomija, mislim , nekada je i to kod tebe funkcionisalo , no , kao sto i sama dobro znas, tvoje vreme i kao robna funkcija, sa godinamaje otisla danas u cabar.
niko te nece, pokusavas na razlicitim forumima , da nekoga najedis i da te barem recima, pohebaju.
no , svima si znana , Kacka petlja , mislim tamo samo po nocu se pojavljujes i to u debelom mraku.
i upsss, opet nema nikoga pijanoga..
i osta tebi nedosanjan san o hotelu u parizu i...
hebe te danasnjica i to ona kapitaljisticka,