СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde ste narode napaceni a posteni :D

sa ovakvom postavkom teško da će ti se iko odazove :rotf:

veći odziv bi bio ZA DOMOVINU SA TITOM I OTADŽBINU SA KRALJEM NAPRIJED!

- - - - - - - - - -

nego, kako napreduje PUKNUTA NJEMAČKA?
Na Krsti napisali da je PUKLA a sad evo grosse prilike da nam neko zage iz prve flossenfeder-drke :lol:

- - - - - - - - - -

Kako to nekim državama stalno ide sve od ruke a nama nikad ništa?
o nepravdo totalna... realno...
O BOžE ZAŠTO?
:rida:

:rotf:

Мене Швабо притегао, не да ми дисат.

Ради се сестро напаћена.

Сада уживам на пајузи за кафу, али не и цигарету јер сам са тим престао.

Осим једном месечно-двомесечно кад идем на парти.

Ај ам парти кениг, оу јеа.

Ja koristim samo iTelefon 6s.

To je uredjaj ozbiljnih ljudi, a ne ruski telefon прдежь , ili kako se već zove brend kojim je Putin "matirao" solanu.

Da, iTelefon su oslislili i konstruisali umovi iz Emirata, a prave ga stručnjaci iz Saudijske Arabije.

Ma ne, samo te zezam, oni tamo nemaju taj kapacitet da urade bilo šta komplikovanije od kus-kusa i humusa.

Na žalost, taj auto, kao i onaj u pozadini, ali i sve ostale, smišljaju i prave ljudi koji znaju šta je napredak i sloboda. Oni koji kamenuju u siluju, ne umeju da naprave nešto slično, njihov maksimalan domet je kameni zid... tamo gde nije samo pesak, naravno. Zato se ljudi dive samo tehnologiji i slobodi modernih država, ne i teroristima koji, kako vidimo, masovnu izumiru u Siriji.

Da ali, ti nisi podržavalac NATO civilizacije, već ruskog divljaka.

Samim tim, primi moje saučešće na sjebavanju Vašeg helikoptera.

Desi Rorka, jesi li opet došla da nas izazvaš dobrim ssama? :cmok:

- - - - - - - - - -

Da ali, ti nisi podržavalac NATO civilizacije, već ruskog divljaka.

Samim tim, primi moje saučešće na sjebavanju Vašeg helikoptera.

Opet su loše informacije došle u južnu srpsku teritoriju, pa vi šošoni pišete gluposti. Ali dobro, to je zbog radijacije koju su vam poklonili prijatelji iz Natoja.

Bem ti miša da se sakrijem ja malo u kafanu, dobar dan svima, nešto se OPJET ZAJEBANO DJEŠAVA POBOSNI...
neki rajh došo, neko šurovanje sa djavolom, nešto im se neće to dobro završiti, neki istorijski pogledi unazad pa proročka rešenja unaprijed
jako zajebano nešto, evo ovde ću se sakrijem...

- - - - - - - - - -

jednu malu, crnu, vruću dok ne prodje to najnovije aktuelno pobosni... nemam pojma šta je... drugu sranicu stiglo dopola...
raja se uznemirila... možda i treću strancu ispišu koliko se to nešto najnovije... u toku...

- - - - - - - - - -

ti kad vidiš sise a tebi se uši nadraže

Poslednja izmena:
Metaliko, samo za tvoje oči, duživaš i ti malo!

14841.jpg

Nisam, a pločce su odlične, skoro su sve cele i bele. Ima par lošijih, al' te idu pored kade, pa kad je budem malo boj'o onom belom četkcom, i popločcama ću. Neće se to nivid'ti.

- - - - - - - - - -

samo pitam, da se nisi zajeba pa kupio...

- - - - - - - - - -

čuješ?
ako zafali evo ima kod kontejnera još
daj ključeve od podruma da ti ubacim dole...

Ubaci ti dole onom miciju ciciju slinciju, deluje mi kao da bi mu se svidelo. :mrgreen:

e čuješ?
sad sam zva ukuću ove što im ovaj u Padinsku Skelu a ima nov broj od jarana iz Austrije...
kažu izlazi tek za tri mjeseca... iebem ti šta je taj uradio kad ga toliko drže moram proverit...
zamolio sam ih kad mu idu u posjetu da ga pitaju za broj pa da mi daju a ja tebi javljam odmah šta ima

- - - - - - - - - -

čuješ?

vidi ovo:

82 ponude
https://www.limundo.com/kupovina/Te...-ctg-145-ves-masina-polovna-ispravna/48846879

delboy počeo ponovo, 30 ponuda
https://www.limundo.com/kupovina/Te...NA-EUDORA-ODLICNA-ISPRAVNA-MEHANICKA/48886479

a ima i ova jeftinija, niko neće, lupa dok pere a ko da je to bitno kad je jeftinija struja?
https://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Bela-tehnika/Bela-tehnika/Ves-masina-Elin/48886399

sa ovakvom postavkom teško da će ti se iko odazove :rotf:

veći odziv bi bio ZA DOMOVINU SA TITOM I OTADŽBINU SA KRALJEM NAPRIJED!

- - - - - - - - - -

nego, kako napreduje PUKNUTA NJEMAČKA?
Na Krsti napisali da je PUKLA a sad evo grosse prilike da nam neko zage iz prve flossenfeder-drke :lol:

- - - - - - - - - -

Kako to nekim državama stalno ide sve od ruke a nama nikad ništa?
o nepravdo totalna... realno...
O BOžE ZAŠTO?
:rida:

:rotf:

velis pukla nemacka? :eek: nemam pojma, ja tek juce sletela u nemacku...
putovalo se malko, mexico, italia, pirgavija...I tako...

- - - - - - - - - -

Мене Швабо притегао, не да ми дисат.

Ради се сестро напаћена.

Сада уживам на пајузи за кафу, али не и цигарету јер сам са тим престао.

Осим једном месечно-двомесечно кад идем на парти.

Ај ам парти кениг, оу јеа.

vidi, dokle god te priteze dobro je, kad prestane nije dobro...
a I nisi vise klinja da svake nedelje visis po partijima...:D

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Opet su loše informacije došle u južnu srpsku teritoriju, pa vi šošoni pišete gluposti. Ali dobro, to je zbog radijacije koju su vam poklonili prijatelji iz Natoja.

ajd izazovi ti mene, baci sisu...

velis pukla nemacka? :eek: nemam pojma, ja tek juce sletela u nemacku...
putovalo se malko, mexico, italia, pirgavija...I tako...

ja tražio po internetu jel ima kakvih detalja oko pucanja i nadjoh nešto
http://forum.krstarica.com/showthread.php/763545-PUKLA-NEMAČKA-!!!-(ko-zna-koji-put-na-Krsti)

eto... putuje naša dijaspora gde pomisliš... a ovde jedino Rifke otišao par dana doGrčke ali nam svaki naglašavao...

- - - - - - - - - -

znači danuli smo dušom kad nam se vratio...

Poslednja izmena:
SAMSUNG 7 EDGE .

Не, бојим се да си то изхалуцинирао као и још много тога другог у твоме тобожњем животу :(

- - - - - - - - - -

Ђес ти бона?

Мука, мука, не питај, ваља имфонстан платит, Амерка ровари, влада касни због страних фактора, сунце грије, Рокафелер бије, са свих страна на сиротњу ударло :(

Не, бојим се да си то изхалуцинирао као и још много тога другог у твоме тобожњем животу :(

- - - - - - - - - -

Ђес ти бона?

Мука, мука, не питај, ваља имфонстан платит, Амерка ровари, влада касни због страних фактора, сунце грије, Рокафелер бије, са свих страна на сиротњу ударло :(

ja bila malo tamo kod tebe u pirgaviju, tacnije cornwall...schöne ecke, sto bi rekli svabovi...
pirgavci k'o pirgavci, samo muce narod napaceni...

Јес гледала ти бона некад филмове Розамунде Пилчер? Швабо снимио не зна се колико, сви су романтични и сви се дешавају у Корнволу или макар Сарију, и увек нека наивна и дивна млада жена упозна неког перфектног џентлмена који вози Бентли. Сунце, цвеће, перфектне баште, дивна нека скоцкана села...

И после наш човјек каже 'Швабо је звијер!' а Швабо романтик.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back