СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi ste odlepili...odoh ja da kupim kupaci, kad se vratim da ste se smirili :malav:
Jel' kupuješ onaj muški, samo donji deo, ili se foliraš da ti treba i gornji? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nego sada sam u velikoj dilemi , sta da uradim.:think:

Dakle , ovo , sto imam neko znanje i prenosim drugima, dobih jednu ponudu da i to veoma primamljivu iz daleke AUSTRALIJE.

Sta bi bilo vase misljenje ...

I'm please to inform you about the Business Proposal i have for you. For more details please contact this email:
mxxxxxxxxxxxxx@gmail.com

Sincerely,

Mrs Dxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxx
Senior Officer Audit & Risk Management
Resource Management and Strategy

PO Box 3317 | 52-54 Franklin St Manuka ACT 2603
P: 02 6234 5470 E: xxxxxxxxxxxxx@cg.catholic.edu.au

- - - - - - - - - -

E imas Pivo od mene....:)

novi Afatar....:lol:

Marsi, jel' to ponuda za neki XXX film? Sve neki iksovi u ponudi, bre.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kako ti stoji. Meni se sve nešto oklembesi telo

Džeg, da li ti se oklembesilo celo telo ili samo tuki i sise?

- - - - - - - - - -

I kupaci je ok

Dobro vece

Najlepšije je noćno kupanje bez kostima. :aha2:

Nego sada sam u velikoj dilemi , sta da uradim.:think:

Dakle , ovo , sto imam neko znanje i prenosim drugima, dobih jednu ponudu da i to veoma primamljivu iz daleke AUSTRALIJE.

Sta bi bilo vase misljenje ...

I'm please to inform you about the Business Proposal i have for you. For more details please contact this email:
mxxxxxxxxxxxxx@gmail.com

Sincerely,

Mrs Dxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxx
Senior Officer Audit & Risk Management
Resource Management and Strategy

PO Box 3317 | 52-54 Franklin St Manuka ACT 2603
P: 02 6234 5470 E: xxxxxxxxxxxxx@cg.catholic.edu.au

- - - - - - - - - -

E imas Pivo od mene....:)

novi Afatar....:lol:

pre neki dan sam pričao sa jednom gospođom o engleskoj kraljici , i ona tvrdi da je baba mnogo učinila za australiju .....pazi govorimo o vremenu od pre jedno 40-50 godina , i uglavnom ima vrlo pozitivan stav o australiji / pa njihov je podanik i ima njihov pasoš / :mrgreen: .
Ako mene pitaš , slobodno idi jer sav taj svet , amerika , engleska i canada postaju teška provincija .....mada su po meni to već odavno ......to je bre sve zaostalo i primitivno ......spašavaj se dok možeš :mrgreen:

U pitanju je Cela skolska godina , malko je drugacije neg je tu ili ovde kod nas.

bih Ja prihvatio da je recimo , semestralnoga tipa, USLOVI SU ODLICNI , PLATA JE veoma dobra, placena povratna karta ...ali i velike obaveze...
nema tacne odrednice, sati rada, nema tacne odrednice , broja studenata i jos par sitnica.

A meni bi onda , ovde , hmmmm, prestala lova da stize...jer cim radim , vise neg sto je dozvoljeno , oma Taksa ideeeee, pa Ti se ne isplati raditi , jer sve , kazem skoro sve , ti uzmu.

u velikoj sam dilemi , u kontaktu smo i preko SKYPA.

dobih i poziv da ih posetim...

ebemu misa a to isto , mislim jos i vise , ponudih svojoj .ocu reci basoj drzavi , a oniiiiiii. JOK.

Па, иди, посети их. Таман да видиш услове, а у крајњем случају - макар да се прошеташ до Аустралије. :)

Nešto tu nije kako treba Surka. Ko radi, mora i da zaradi.

Својим радом зарадим минимум две своје плате, али да би диша мог'о да има 200.000 плату, негде мора да закине. То ти је онај случај - диша 200.000, радници 20.000, просекб плате је 40.000. Таман како вучко тврди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back