СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тачно.

Пророче, извињење за малопре ако сам те увредио. Ти си моја омиљена жртва Телекома :mrgreen:

mrš bre :mrgreen:
još kurtoni nisu odgovorili za zamenu USIM kartice
moraće to na artiju pustu pa u pišarnicu uz najavu otkazivanja ugovora usled nepovoljnih uslova koji su mi nametnuti i prikrivani
ne mogu mi ništa za 23 rate, samo nek probaju...

Subotica je bila većinski slovenska (tj. bunjevačka)... većina Bunjevaca (ali i pravoslavni Raci) sa one strane granice je mađarizovano (nešto malo kroatizovano)... doduše Srbi su vodili naopaku politiku pa su i Bunjevci i Šokci u Srbiji kroatizovani u dobroj mjeri...

Не знам, мени ти крајеви, као и сама Мађарска, никад нису били занимљиви. Искрено, делују као форшрил нечега много лепшег и занимљивијег, неко сиво предсобље. Иако признајем да најбољи Срби живе баш у Војводини.

Jeste katoličko, samo što ti ne razumeš u čemu je fora.

Ja se slažem sa Prorokom, glup ti je potpis... moj je mnogo bolji...

- - - - - - - - - -

Не знам, мени ти крајеви, као и сама Мађарска, никад нису били занимљиви. Искрено, делују као форшрил нечега много лепшег и занимљивијег, неко сиво предсобље. Иако признајем да најбољи Срби живе баш у Војводини.

ja imam pozitivna iskustva sa pripadnicama bunjevačke zajednice... ;)

Meni ta ravnica strašno dosadna. :( Volim brdovitu Šumadiju i onaj deo nekadašnje vojne krajine, između RS i RSK. Mora da bude neko brdo barem, i raštrkana sela, nikako geometrija.

Vidi šta ja umem

pa bilo bi glupo kad bi svi umeli sve isto da radimo

nego pogledaj ti ovo...
37 stepeni danas...
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274
pogledaj za 2 dana koliko će bude 14
serem im se na HAARP

- - - - - - - - - -

pa nije to Tesla zbog toga izmislio...
ne digo im se na golu ženu, haarp im ne pomogo...

- - - - - - - - - -

dakle da podsetimo - nagli pad temperture, razlika u atmosferi, pritisak ladnog i toplog vazduha
BIĆE OLUJETINA SUTRA

Другари, имате ли ви неки тренутак савршене среће?

Ђе не, мој ти. Ђе не. И увек ћу памтити.

Јевреји имају једно народно веровање, значи не из Торе већ њихов сентименталан Volksglaube. Када у суђеном часу прочитају и викну твоје име са дуге листе живих, Азриел, арханђел смрти, ће доћи. Када дође, доћи ће са очима и осмехом и ликом онога кога си највише волео, као у твом најлепшем моменту... и ти ћеш га својом вољом загрлити.

Свако за себе зна који је тај магични моменат, и које је то лице. А Јевреји су паметни, мој ти. Билдербег је то, знају свашта.

Повуче се господин Камерон. Приказао је и своје клинце, први и последњи пут.

363D602100000578-3688532-image-m-21_1468424929440.jpg

Надам се, браћо драга и напаћена, да ви нећете поврх свих патњи доживети још и овакве дирљиве моменте. Надам се да ће господин Александар Вучић остати премијер Србије занавек + још један дан приде.

zabole me živan i kafanče ne služi za vršenje nužde
imate standardan deo za nuždu
kao i poseban deo za veću nuždu
a imate i hroniku za sraćku

- - - - - - - - - -

Повуче се господин Камерон. Приказао је и своје клинце, први и последњи пут.

363D602100000578-3688532-image-m-21_1468424929440.jpg

Надам се, браћо драга и напаћена, да ви нећете поврх свих патњи доживети још и овакве дирљиве моменте. Надам се да ће господин Александар Вучић остати премијер Србије занавек + још један дан приде.

a što je pravio treće kad je dobio muško?
stvarno poremećen čovek...

- - - - - - - - - -

čim dobiješ muško ne pumpaš ženu više
šta da radiš sa dva ili tri muška deteta u istu kuću?
pa to će oči da povade
otrpilike ko da umesto koka nosilja kupiš 50 petlića i uzgajaš

- - - - - - - - - -

isto i u Srbiji i u Bosni i u Engleskoj - BRAT NA BRATA UDARIO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back