Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Izvini!
Btw ljudi treba da se izvinjavaju, tako se oslobađaš svega negativnog... i da prašatju...
Тачно.
Пророче, извињење за малопре ако сам те увредио. Ти си моја омиљена жртва Телекома

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini!
Btw ljudi treba da se izvinjavaju, tako se oslobađaš svega negativnog... i da prašatju...

Izvini!
Довољна је једна Суботица.
Sreća je stil života
(ono što piše u Riferovom potpisu je katoličko proseravanje)
Тачно.
Пророче, извињење за малопре ако сам те увредио. Ти си моја омиљена жртва Телекома![]()

Sreća je stil života
(ono što piše u Riferovom potpisu je katoličko proseravanje)
Subotica je bila većinski slovenska (tj. bunjevačka)... većina Bunjevaca (ali i pravoslavni Raci) sa one strane granice je mađarizovano (nešto malo kroatizovano)... doduše Srbi su vodili naopaku politiku pa su i Bunjevci i Šokci u Srbiji kroatizovani u dobroj mjeri...
Jeste katoličko, samo što ti ne razumeš u čemu je fora.
Не знам, мени ти крајеви, као и сама Мађарска, никад нису били занимљиви. Искрено, делују као форшрил нечега много лепшег и занимљивијег, неко сиво предсобље. Иако признајем да најбољи Срби живе баш у Војводини.
Najveća greška u vaspitanju djece je da im govoriš da u životu moraju da se pate i da će sreća doći tamo negdje ili nekad...
Не знам, мени ти крајеви, као и сама Мађарска, никад нису били занимљиви. Искрено, делују као форшрил нечега много лепшег и занимљивијег, неко сиво предсобље. Иако признајем да најбољи Срби живе баш у Војводини.
Volim brdovitu Šumadiju i onaj deo nekadašnje vojne krajine, između RS i RSK. Mora da bude neko brdo barem, i raštrkana sela, nikako geometrija.Ja se slažem sa Prorokom, glup ti je potpis... moj je mnogo bolji...

Raspali, izgleda da je istina ono što se piše po forumu da si glup.
![]()

Priznajem ti oba, baš sam drugar, jelda?![]()
Лаку Ноћ филозофи.
Vidi šta ja umem
Другари, имате ли ви неки тренутак савршене среће?
Možda je bilo zločina nad Jermenima, ali ne i genocida.
Šalim se, nije bilo ni zločina.
Повуче се господин Камерон. Приказао је и своје клинце, први и последњи пут.
![]()
Надам се, браћо драга и напаћена, да ви нећете поврх свих патњи доживети још и овакве дирљиве моменте. Надам се да ће господин Александар Вучић остати премијер Србије занавек + још један дан приде.