- Poruka
- 204.955
Voleo bih da mi objasniš ko je to? Nije baš da gubim vreme na politiku na tom nivou. Slabo nešto pratim domaće TV kanale, jbga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da mi objasniš ko je to? Nije baš da gubim vreme na politiku na tom nivou. Slabo nešto pratim domaće TV kanale, jbga.

to je čovek kome su DOS-manlije uništile biznis kako da zaradi...
Naime, nekada se od države dobijalo 25.000€ za kampanju čim skupiš 10.000 autentičnih potpisa
potroši on tako hiljadu dve na plakate i iskoristi SVE BESPLATNE medijske termine
ostalo zadrži za sebe
čini mi se da je tri puta iskoristio zakonsku regulativu a onda je to ukinuto
pa kao tek kad predješ cenzus dobiješ pare za kampanju
glup čovek 100% po mišljenju naroda
medjutim 3X25.000€ za sprdnju, za zajebanciju navodi na razmišljanje - KO je glup?
- - - - - - - - - -
Koliko si ti zaradio (uštedeo) za period od tri izborna kruga?
Nije valjda Marjan jači od tebe?
- - - - - - - - - -
mislim da je Romski Pokret Obnove sa Romom Draškovićem isto tako zaradio 25.000€
doduše samo jednom
čudi me da se TI nisi toga setio?

Nisam se setio, ne zanimaju me "igre na sreću" i ostale političke igre. Radim ono što najbolje znam i super mi ide. Ne trebaju mi ni LDP ni SRS ili neki tvoj DOS.![]()
Ne znam ni to, nisam nikad dobij'o takve poslove.
I sta sada, ja da obrazujem srpske kvazi-poznavaoce sporta kako je kriket drugi najbitniji i najpopularniji sport na svetu.
Ma zajebi.
Srbi i poznavanje sporta kao ja i poznavanje baleta.
Sa tim sto se ja ne trtim da drzim predavanja o baletu, a Srbi hoce da pricaju o sportu.
.....čim su pirgavi izmislili drugačije i ne može biti 
to je sport za devojčice i sekaperse.....čim su pirgavi izmislili drugačije i nemože biti
![]()

I sta sada, ja da obrazujem srpske kvazi-poznavaoce sporta kako je kriket drugi najbitniji i najpopularniji sport na svetu.
Ma zajebi.
Srbi i poznavanje sporta kao ja i poznavanje baleta.
Sa tim sto se ja ne trtim da drzim predavanja o baletu, a Srbi hoce da pricaju o sportu.
Zar nisu košarka i ragbi popularniji?!
Po broju ljudi koji ih gleda, nisu.

Jeste, Srbin ce da odredjuje sta je to sport, a sta nije
- - - - - - - - - -
Mislim, kako bre vi mislite da se lozite na BRIKS sa jedne strane, a ponizavate svu kulturu koja je taj BRIKS?
Tacno se i iz toga vidi koliko su Srbi dno dna. Skroz zapadna i evropska civilizacija, koja ima komplekse jer je dno te civilizacije, pa navijaju za one koji nisu 100% zapadna civilizacija; a sa druge strane gade se svih tih kultura.
Dno dna- Srbi.
Mi smo mnogo los narod, mnogo, ne valja nam to...
Zato što kriket gledaju Indija i Pakistan (svima nama puši ***** JSD)....![]()

Zato što kriket gledaju Indija i Pakistan (svima nama puši ***** JSD)....![]()

dupleA jelte , ko je taj aca i kakvi su to avtobUsi.
ne priznajem ista od busova ,osim da je mercedesise i to onako da bidne velike.duple