СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
нигде бре, мој гучи и ја хоћемо да правимо кафе паузу :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ја већ негде рекох да ми се не качиш на постове јер сам у страху да се не распричамо, па останем без бубрега :sad2:

a ja ti rekoh da prestaneš da provociraš ljude po nacionalnoj osnovi...

ima on te sadističke ispade kad mu žena ne potopi beli veš u biljanu pa u bohor, nervozan je, zapatili mu se šuljevi od sedenja non stop, odeš da baciš blato a ono pukne čoko-mjehurić, to su fiziološki koloriti prkna koji ostaju po gaćama, pito ga komšija preko terase jel uskladio ciklus sa ženom, pa dokle bre tako da ga komšiluk zajebava,

Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/komunalac-sa-petlovog-brda-sa-osvetom/

:hahaha::hahaha::hahaha:

ako je izjavio covek za zivota da je srbin onda mora da je hrvat:roll:mislim dokle vise....
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/srbin-ili-hrvat-nikad-pokazani-dokumenti-iz-zivota-nikole-tesle-clanak-1670555
a nasi nece reagovati 100%..

A ko to ima problema sa tim ko je i šta je Tesla? Oni bez istorije, pa neka kukaju, to im samo i ostaje. Ali ima problema i kod nas, neki Srbi su toliko pogubljeni u komunizmu da i danas ne umeju da shvate da su Srbi bili deo Krajine, da tamo nisu neki došljaci i slično, poput toga da samo mi u istoriji imamo Kraljevsku porodicu, kojoj treba dati značaj mnogo veći nego koji danas imaju. Pogubljenost, sitni interesi, odsečenost od korena, sve to čini ljude danas u Srbiji takvima.

- - - - - - - - - -

нигде бре, мој гучи и ја хоћемо да правимо кафе паузу :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ја већ негде рекох да ми се не качиш на постове јер сам у страху да се не распричамо, па останем без бубрега :sad2:

Kako se neki sami javljaju, nezvani? Kako li se pronalaze?

па кад нико сем тебе се не налази увређеним, просто не знам шта да ти кажем сем да ме ставиш на игнор. :mrgreen:

ne nalazim se ja uvređen, naprotiv, jer dobro znam ko sam i šta sam u nacionalnom i verskom pogledu. Ovo što ti radiš je potenciranje nacionalne osnove na forumu koji teži da bude i jeste regionalan. A i pojam "narodnost" vuče iz komunističkog perioda, ni u jednoj zemlji se više ne koristi. Sada sam ti ovo pomenuo i nikada više.

BUS PLUS KONTROLOR NEMA PRAVO:

- Da vas legitimiše (to smeju samo policajci ili komunalni policajci)

- Da vas fizički zadrži dok ne dođe Komunalna policija

- Da traži od vozača da zatvori vrata i zaustavi autobus kako putnik ne bi mogao da izađe

- Da vrši pretres putnika

- Da vam uzme novac, a da vam ne izda posebnu kartu

BUS PLUS KONTROLOR IMA PRAVO:

- Da putniku zatečenom bez karte ponudi da kupi posebnu kartu koja košta 2.000 dinara na licu mesta

- Da vam blokira voznu ispravu ako je niste validirali prilikom ulaska u autobus

- Da zatraži pomoć od Komunalne policije

- Da zatraži da napustite autobus

- Da vas zamoli da sačekate Komunalnu policiju

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

ne nalazim se ja uvređen, naprotiv, jer dobro znam ko sam i šta sam u nacionalnom i verskom pogledu. Ovo što ti radiš je potenciranje nacionalne osnove na forumu koji teži da bude i jeste regionalan. A i pojam "narodnost" vuče iz komunističkog perioda, ni u jednoj zemlji se više ne koristi. Sada sam ti ovo pomenuo i nikada više.

супер. ај сад мрш. :lol:

Mense čini da te neko ovde proganja, a ti vidi šta ćeš i kako ćeš.

па зна се. ај што ме прогања овде него кренуо и на друге теме јуче па ме цитира, па провоцира... пробаш фино, не иде. ја шиптарски не знам да му се обратим можда тако...

Mislim da je i sa mnom studrao neki Tesla... ja mislio da mu to nadimak... :)

и ја сам то прво помислила, после видим да се тако презива. наравно да сам га питала за николу и чула сам врло занимљиву причу о његовом пореклу. тако да ме не занима шта усташе пишу :cool:

и ја сам то прво помислила, после видим да се тако презива. наравно да сам га питала за николу и чула сам врло занимљиву причу о његовом пореклу. тако да ме не занима шта усташе пишу :cool:

Ja sam čitao da su Tesle porijeklom iz Starog Vlaha...

A ko to ima problema sa tim ko je i šta je Tesla? Oni bez istorije, pa neka kukaju, to im samo i ostaje. Ali ima problema i kod nas, neki Srbi su toliko pogubljeni u komunizmu da i danas ne umeju da shvate da su Srbi bili deo Krajine, da tamo nisu neki došljaci i slično, poput toga da samo mi u istoriji imamo Kraljevsku porodicu, kojoj treba dati značaj mnogo veći nego koji danas imaju. Pogubljenost, sitni interesi, odsečenost od korena, sve to čini ljude danas u Srbiji takvima.

Ne, Refke, nikog nije briga gde su Srbi starosedeoci, gde su dosljaci, gde su dosli sa Marsa, a gde iz sibirskih stepa. Nikog nije briga ko je kada i koga nazivao Srbinom, a ko Crnogorcem i Bosnjakom. Nikog nije briga da li je Tesla Srbin, Hrvat ili Kongoanac. Nikog nije briga da li je nekom muslimanu kurdjel bio Srbin, ili je obrnuto. Svet se bavi mnogo kompleksnijim i ozbiljnijim idejama i temama, jedino vi mislite da je vrhunac intelektualne rasprave ispitivanje sta ti je nepismeni kurdjel mislio o naciji, veri i rodu.

дал би могао да ми појасниш шта је вређање по националној основи када кажем "добар дан народе и народности"?

A јел то мене прозиваш да сам Циган пошто се залажем за увођење Ромбудсмана - Омбудсмана за ромска питања? Нека нека.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back