- Poruka
- 204.419
javljaju se... mlada sam, lepa, zgodna, pametna... sto se ne bi javljali?
A kako se javljaju kad si povukla oglas? Imaginarno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A kako se javljaju kad si povukla oglas? Imaginarno?
илке бре дал си луд, што зезаш барби![]()

Ne zezam Barbiku nego Milku.![]()
![]()
A Barbika se uključila. Izgleda da je na mojoj strani.![]()

srecem ih u svingeraju... tamo orgijamo i druzimo se...
Следеће недеље ћу највероватније бити изабран на функцију. Пожелите ми успех у невладином сектору. Кажу да је претходник на тој позицији купијо два стана у Београду, само ми није јасно како. Вероватно је неки муљатор, ја не умем тако, пошто сам честити Србски Напредњак.
Али биће брале да се путује, семинари, конференције, тренинзи, панел дискусије. Ту дођу пи.чке и људи из свих крајева света па се дружимо а обавезно падне и неко сексаније.

има змаје, мож да будеш мушки алкос, ја ћу женски.
добро вече народе и народности!

Заљубијо сам се.
[/img]
E, lepo je znati da je vama u inostranstvu super, drago mi je.
ај србо намести да ти будем секретарица![]()

Povedi ono Jaguarku da ti prevodi, sprema papire, češlja kosu i ostalo dok ste na seminarima.

super, i meni je drago sto je tebi drago...
Nema da se seksaš sa strane![]()

Пре неки дан смо ишли код неких студенткиња на гајбу, седели пили пиво и ортак свиро гитару. И тако песма по песма, било неко веће друштво, а и две Бошњакиње, једна из Рибарића друга из Ниша.
И овај мој ортак поче па пева химну Светом Сави. Ове Бошњакиње исто узеше да певају са нама, свих 5 строфа знају напамет, и то су баш са мераком испевали, није им силазијо осмех са лица.
То ме је баш пријатно изненадило, ипак не влада толико мржње ко што мислите, ако Србија буде поступала паметно лако може асимиловати те људе у будућности.
- - - - - - - - - -
Каква си са језицима? То је битно због службене коресподенције.
е ал обавезно да поделимо алкохоле на мушке и женске... нема ништа оно у корак са светом, помажемо се, сви пијемо све... фино патријархално алкохолисање![]()

Пре неки дан смо ишли код неких студенткиња на гајбу, седели пили пиво и ортак свиро гитару. И тако песма по песма, било неко веће друштво, а и две Бошњакиње, једна из Рибарића друга из Ниша.
И овај мој ортак поче па пева химну Светом Сави. Ове Бошњакиње исто узеше да певају са нама, свих 5 строфа знају напамет, и то су баш са мераком испевали, није им силазијо осмех са лица.
То ме је баш пријатно изненадило, ипак не влада толико мржње ко што мислите, ако Србија буде поступала паметно лако може асимиловати те људе у будућности.
- - - - - - - - - -
Mica radi usnama. 

Kako ste seli svi na jednu gajbu?
Meni je još dragije da znam da se naši ljudi ne muče, ko oni što su nekad prali čaše i tanjire i čistili po kućama.