marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.888
jel ti usliStigli pingvini!![]()
ili su na terasi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti usliStigli pingvini!![]()
Inače ima i onaj vic gde Mujo treba da formuliše umrlicu za Fatu ali ima samo 4 reči.
Na kraju se odlučio za "Umrla Fata prodajem Škodu."
Idu Amerikanac, Rus i Taliban avionom i stjuardesa nudi piće.Nakon tri dana, izlazi Bosanac iz ruševina one dve Kule bliznakinje u New Yorku, otresajući prašinu reče:
- *ebem im vaki airodrom!

pala sam nocas sa kreveta i sad me boli lakat![]()
Da si bila kod mene, ne bi tako pala. Ali sad možeš samo da kukaš...pala sam nocas sa kreveta i sad me boli lakat![]()

pala sam nocas sa kreveta i sad me boli lakat![]()

Drž'o bi je za lakat i ne bi mogla da padne?Da si bila kod mene, ne bi tako pala. Ali sad možeš samo da kukaš...![]()

To je zato što ne odradimo visinske pripreme i druge radnje pre spavanja.Kuku meni..sta vi radite nocu![]()

Penjanje na Mont Everest.kakve su to visinske pripreme pred spavanje![]()

Penjanje na Mont Everest.![]()

Pa nisu pazili na rupe i stradali su.Treba povremeno ići na pregled kod oftalmologa(žene po mogućnosti, one bolje rade taj pos'o a i vode računa da li imaš lepe oči.).ma jel
a jel si citao da je zadnjih 10 dana poginulo 19 ljudi pentrajuci se na Mont Everest![]()
На Мој Евега се можете попети без страха да ће да погинете.ma jel
a jel si citao da je zadnjih 10 dana poginulo 19 ljudi pentrajuci se na Mont Everest![]()

kod tebe je znaci samo gledanjePa nisu pazili na rupe i stradali su.Treba povremeno ići na pregled kod oftalmologa(žene po mogućnosti, one bolje rade taj pos'o a i vode računa da li imaš lepe oči.).

Nije zgodno napadati zaposlene na radnom mestu...kod tebe je znaci samo gledanje![]()

Е то је тек перверзија.Шта се све у ноћним смјенама дешава...a ti radiš nocu ..![]()

.ne znam sta to vi radite 
Tko, jel Đžego?На Мој Евега се можете попети без страха да ће да погинете.![]()