- Poruka
- 48.595
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znamЗнаш за правац "Естетика ружног"?
Не ме изазивљеш....![]()
toliko ružno ne volim ni ja
Pa kako ne biали стварно је њушка у пичматер хах
и од свих тих иебача он оста најпознатији...

Naravno da nijeШта је жене, значи није само до пендрека а? Још мало па ће бити добар и кикирики а?![]()
Zdepasti kepec sa akromegalijomznaci, on je meni toliko odvratan da ni ne znam cime raspolaze![]()
nemojmo preterivati, kakav kikirikiШта је жене, значи није само до пендрека а? Још мало па ће бити добар и кикирики а?![]()

Cici, drzi se teme, vrlo je delikatna, ne upadaj sa prvorodjenimOvi ce u skupstini da dobiju šuljeve..vucic ih vec drugi dan drzi na stolicama

Setih se Pjesnika iz Alan Forda koji zaključa salu i krene da recituje svih 5453565 tomova stihovaOvi ce u skupstini da dobiju šuljeve..vucic ih vec drugi dan drzi na stolicama
o bambusima i kikirikijima..Rifkicine roze vlazne snove smo apostrofirali .. o cemu je sada tema

Veliki pendrek i mali.kikiriki..Rifkicine roze vlazne snove smo apostrofirali .. o cemu je sada tema
Čekaj koje, ono kad Pipunija šiški ili kad si ti u uniformi sa pendrekom?..Rifkicine roze vlazne snove smo apostrofirali .. o cemu je sada tema
Kikiriki rulz, brkovi jok!o bambusima i kikirikijima![]()