- Poruka
- 98.702
Otvaraću ti ja vrata ako dobijem crnu Hugo Boss uniformu.![]()
od konclogora? neka Fala

ma nek kosta sta kostaОооотвараћу ја теби врата нових могућности, само ће да те кооошта![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvaraću ti ja vrata ako dobijem crnu Hugo Boss uniformu.![]()

ma nek kosta sta kostaОооотвараћу ја теби врата нових могућности, само ће да те кооошта![]()

Не мо'ш ти да будеш премијерка, ниси лезбос...sve bih vas postrojila , radili bi vi meni ko belel lale![]()

Ма, да, да ставимо лисца да чува кокошињац...Није сад да немам квалификација... Једно кратко време сам био благјник па после и заменик преседника одељења у четвртом основне ...![]()

koji sitni sati?Bivša, idi spavaj, ne vileni u sitne sate.

ce dijaSPORAЖабице ни код деде нема за џабе...
Е са овим мислим да имамо цијелу ствар, ништа ја ту више не би дир'о...
Чим обезбедимо прву ствар за чији се трансфер понудио колеза Муертеро... Ефектива из иностранства....![]()

dobit ces ku..rastavacMarsi, jel' nam to nudiš onaj veliki što si dobio od Đžega?![]()

pluralizam misljenjaИначе од раније данас....
Pogledajte prilog 564003
Један диван приказ плурализма мишљења на Крстарици...
sto se bre oma ti javljasMarsi, kuku... krastavac ti bez semena?![]()
a Predsednica drzaveНе мо'ш ти да будеш премијерка, ниси лезбос...![]()

Прво да изнесеш неко дете из сметова, а обавезно мораш да помазиш министра Полиције...a Predsednica drzave![]()

Dete u redu ali ovo drugo..nema šanseПрво да изнесеш неко дете из сметова, а обавезно мораш да помазиш министра Полиције...![]()

Ааа, па то друго је кључно, ништа од функције, онда!Dete u redu ali ovo drugo..nema šanse![]()

Možeš da trepćeš kao Maja Bez Jaja i na taj način simbolički odaš protest.Ааа, па то друго је кључно, ништа од функције, онда!![]()
Има да ти оспорим легитимитет, и да организујем шетње и протесте!![]()
hbt cim sam postala gdja ministarka vojna, odmah neko sranjeHajde vi iz kafane u prve borbene redove, vidite kako je napeto?

Tako je DzegMožeš da trepćeš kao Maja Bez Jaja i na taj način simbolički odaš protest.