Жене доста бре о рецептима, причајте мало о сексу... та прича да пут до мушког к..хм води преко стомака је измислио неки гладан лик само да би се најео...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je uopste spomenuo muske stomake, mi pricamo sta mi volimo da jedemo, nebitni steЖене доста бре о рецептима, причајте мало о сексу... та прича да пут до мушког к..хм води преко стомака је измислио неки гладан лик само да би се најео...

Жене доста бре о рецептима, причајте мало о сексу... та прича да пут до мушког к..хм води преко стомака је измислио неки гладан лик само да би се најео...
Мене ова одушевила, осим главне приче провлаче свашта нешто готива кроз епизоде, типа, дебели потписује ГоТ књиге, неки Трамп оће да диже зид због зомби инвазије а главни глумац га части да је идиот. Камера добра, шминка и сцена такође, снимано је на целом континенту. Ја идем да спавам. Максимално погледам још једном у пичкy.После хране и секса може да се погледа серија.Мене ова одушевила, осим главне приче провлаче свашта нешто готива кроз епизоде, типа, дебели потписује ГоТ књиге, неки Трамп оће да диже зид због зомби инвазије а главни глумац га части да је идиот. Камера добра, шминка и сцена такође, снимано је на целом континенту.

Ја идем да спавам. Максимално погледам још једном у пичкy.![]()
Боље онда зомби серија.lepo covek kazeЖабица као мушко...
![]()

Danas konacno Pingvini u u pingvinarijumu u Zoo vrtu u Bg..preslatki su
Kuku, nije valjda ogledalo?Ја идем да спавам. Максимално погледам још једном у пичкy.![]()

Danas konacno Pingvini u u pingvinarijumu u Zoo vrtu u Bg..preslatki su
Toliko mu je lep ukus da sam ga samo obarila i začinila belim lukom i dobrim maslinovim uljema kako ga spremas?

malo sam priglupa te ne mogu da povežem mahunarke, cugu i papučićaАко није тајна...
шта иде послије цуге и махунарки?
Папучар?
![]()
Ja videla vulkanizera ETNUЕеее...подсјети ме Нина са овим пингвинима...
Ускоро се отвара нова посластичарница ође код мене у граду.
И зваће се као та птичица. Логично.
Да ставе "Соко" као име, долазили би алкоси да циркају пиво. Којег нема.

Ma znam ja sta je papučar ali pitala sam kakva je njegova veza sa mahunarkama i cirkom?Па оно...парамецијум, бичар, папучар...познатији у науци као бескичмењак.
У народу познат као дечко, швалер или муж.
![]()