СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Жене доста бре о рецептима, причајте мало о сексу... та прича да пут до мушког к..хм води преко стомака је измислио неки гладан лик само да би се најео...
ko je uopste spomenuo muske stomake, mi pricamo sta mi volimo da jedemo, nebitni ste :malav:

Жене доста бре о рецептима, причајте мало о сексу... та прича да пут до мушког к..хм води преко стомака је измислио неки гладан лик само да би се најео...

После хране и секса може да се погледа серија. :mrgreen: Мене ова одушевила, осим главне приче провлаче свашта нешто готива кроз епизоде, типа, дебели потписује ГоТ књиге, неки Трамп оће да диже зид због зомби инвазије а главни глумац га части да је идиот. Камера добра, шминка и сцена такође, снимано је на целом континенту.

После хране и секса може да се погледа серија. :mrgreen: Мене ова одушевила, осим главне приче провлаче свашта нешто готива кроз епизоде, типа, дебели потписује ГоТ књиге, неки Трамп оће да диже зид због зомби инвазије а главни глумац га части да је идиот. Камера добра, шминка и сцена такође, снимано је на целом континенту.

Ја идем да спавам. Максимално погледам још једном у пичкy. :lol:

Жабица као мушко...

kqKZdWj_d.jpg

Danas konacno Pingvini u u pingvinarijumu u Zoo vrtu u Bg..preslatki su

Читам, да су им 3 године правили ентеријер.
За 3 године ја бих завршио и БгХ2О , надзидао куле -близнакиње, метро увелико био завршен :D

Ееее...подсјети ме Нина са овим пингвинима...
Ускоро се отвара нова посластичарница ође код мене у граду.
И зваће се као та птичица. Логично.
Да ставе "Соко" као име, долазили би алкоси да циркају пиво. Којег нема.

Ееее...подсјети ме Нина са овим пингвинима...
Ускоро се отвара нова посластичарница ође код мене у граду.
И зваће се као та птичица. Логично.
Да ставе "Соко" као име, долазили би алкоси да циркају пиво. Којег нема.
Ja videla vulkanizera ETNU:rotf:

Па оно...парамецијум, бичар, папучар...познатији у науци као бескичмењак.
У народу познат као дечко, швалер или муж.
:mrgreen:
Ma znam ja sta je papučar ali pitala sam kakva je njegova veza sa mahunarkama i cirkom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back