- Poruka
- 98.702
njah, to si cekao da se izlogujem pa da me zovesžBabico, aj dođi na kafu da mi praviš društvo, kad ona sisica visilica Stojko nije mogo.nisam daleko od tebe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njah, to si cekao da se izlogujem pa da me zovesžBabico, aj dođi na kafu da mi praviš društvo, kad ona sisica visilica Stojko nije mogo.nisam daleko od tebe.

aaa to je moje omiljeno jelo, a retko ko je i cuo za toС чиме једеш суљпа?Јесте пробали некада суљпа и кисели купус?
zar nismo o pasulju pričali?Skeks ili nešto drugo?![]()

kupus salata ide uz suljpa ko budali šamar!!!Obično kupus, ali sad zelenu salatu sa rotkvicom.

a ja se sad spremam napolje da idemmeni se cini samo sto nije kisa pocela..
vec jeste, utekla samna vrememeni se cini samo sto nije kisa pocela..

eee to, nemam pojma odakle je jelo, ali znam da je moja baka kuvala savrsen ''kupus-pasulj'' kako sam ja to zvala...inace bakina majka je iz RijekeMislim da je Žabica mislila na:
"Probran i opran pasulj staviti u hladnu vodu dan pre kuvanja. Kuvati u vodi u kojoj je stajao zatim prosuti vodu i sipati novu, dodati usitnjen crveni luk, so, biber, slaninu ili dimljeno meso, sem ako nije posno. Posebno skuvati kiseli kupus izrezan. U skoro meki pasulj dodati kupus i zapršku pripremljenu od ulja, brašna i aleve paprike. Promešati i još malo kuvati. Prijatno!"
ja sam na primorju jela PAŠTAFAŽOL TO JEST SULJPA SA TESTENINOMeee to, nemam pojma odakle je jelo, ali znam da je moja baka kuvala savrsen ''kupus-pasulj'' kako sam ja to zvala...inace bakina majka je iz Rijeke
i to voleeem..ali ne beli, vec crveni pasuljja sam na primorju jela PAŠTAFAŽOL TO JEST SULJPA SA TESTENINOM
Tako sam ja probao prvi put, imam rodbinu u Rijeci.Meni je ok pogotovo zimi...eee to, nemam pojma odakle je jelo, ali znam da je moja baka kuvala savrsen ''kupus-pasulj'' kako sam ja to zvala...inace bakina majka je iz Rijeke
Tako sam ja probao prvi put, imam rodbinu u Rijeci.Meni je ok pogotovo zimi...

znam, obaveznoi to voleeem..ali ne beli, vec crveni pasulj
ima i moj mužpa da, kad je toplo nije vreme za to jelo
a imam i ja rodbinu tamo, kad se vec Falimo

nisam, zvuci zanimljivoznam, obavezno
nego jer probao neko bob?
to sam na moru kupovala a u Beogradu nigde nisam našla
izgleda ko veliki zeleni suljpa a ukus mu je između suljpa i graška
mnogo je dobarnisam, zvuci zanimljivo

a kako ga spremas?mnogo je dobar
ovde ima u biošpajzu samo suv, bezveze je
ne znam zašto ga nema u Srbiji
Baba mi je pričala da ga je pre WW2 bilo najnormalnije u Beogradu