СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako to da je u nemackoj dozvoljeno nosenje biber spreja a u srbiji ne?

I ne samo u Nemackoj, dozvoljeni su u skoro svim demokratskim drzavama. Razni biber i gasni sprejevi za samoodbranu kao i elektrosokeri su dozvoljeni i u skoro svim bivsim YU republikama. Politicari u Srbiji imaju necistu savest, plase se i svoje senke jer su izneverili sopstvene gradjane. Stite sebe, briga ih za nas!

Šta ga je ovih istorijskih Francuza.

2jgw2c.jpg

:rotf:

:aaa: Najbolji ljudi su stradali u Revoluciji.To je tragedija Francuske, koju sebi nije dozvolila pametna Engleska.

ipak francuska revolucija iako je odnijela stotine hiljada života je upalila plamen slobode u Evropi... Engleska je ove "čistke" sprovodila u 17. vijeku kada je zbog vjerskih ratova, revolucija i građanskih ratova poginulo više ljudi nego u Francuskoj revoluciji...

- - - - - - - - - -

Jel znas kad Francuz postaje impotentan?

Kad???

Engleska je to nazvala industrijskom revolucijom, tako da nije sebi dozvolila da zapadne u malograđanštinu novopečenih tajkuna koje je rodila Francuska revolucija.Osim toga, ta revolucija je unela republikansko seme u Francusku, a ja, kao monarhista, nikada to neću prežaliti.Samo su imali jednog valjanog predsednika, de Gola, ovo ostalo je bašibozluk.Amerika i Engleska su potpalile revoluciju u Francuskoj, u suprotnom, Francuska bi i danas bila značajna država.Engleski softver i američki hardver samo tugu donosi.

Engleska je to nazvala industrijskom revolucijom, tako da nije sebi dozvolila da zapadne u malograđanštinu novopečenih tajkuna koje je rodila Francuska revolucija.Osim toga, ta revolucija je unela republikansko seme u Francusku, a ja, kao monarhista, nikada to neću prežaliti.Samo su imali jednog valjanog predsednika, de Gola, ovo ostalo je bašibozluk.Amerika i Engleska su potpalile revoluciju u Francuskoj, u suprotnom, Francuska bi i danas bila značajna država.Engleski softver i američki hardver samo tugu donosi.
ovo je tačno... ali Francuska je najjača u svojoj istoriji bila u Napoleonovoj eri... a konačno ju je spustila na zemlju Njemačka (tj. Pruska)...

- - - - - - - - - -

Sta je ovo veceras, samo nas dve u kafani!?

Da nije ono za ono u pitanju, petak dan za metak?

evo ja ću da se žrtvujem za vas dvije... :)

nikad nisam razumela ljude koji koriste raznorazne parfeme, dezodoranse, mirisljave kupke i druge dzidze-midze...meni je dovoljno malcice mog omiljenog dezodoransa i kap-dve parfema...
leti kad su vrucine tusiranje dva puta dnevno i t je to...

- - - - - - - - - -

'vece rifet-paso...
ja rekoh stig'o drugarcic sa medenog meseca...

A sapunu ni traga, bitno je da su prskalice na broju, tipična srpska boljka :rotf: :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back