- Poruka
- 204.762
Pozdrav drugaričice i drugarčiću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, vala...![]()
Pozdrav drugaričice i drugarčiću.
nikad nisam razumela ljude koji koriste raznorazne parfeme, dezodoranse, mirisljave kupke i druge dzidze-midze...meni je dovoljno malcice mog omiljenog dezodoransa i kap-dve parfema...
leti kad su vrucine tusiranje dva puta dnevno i t je to...
- - - - - - - - - -
'vece rifet-paso...
ja rekoh stig'o drugarcic sa medenog meseca...

Замисли 22. век...
- - - - - - - - - -
Добра идеја.Што ли си престала?
Па, ретко излазим увече, а и кад изађем, не излазим сама. Спреј је био сјајна идеја - не само што би га заслепила, већ би га и "зацрнила".
Срећом, никад није добио "шансу", потрошен је у "мирнодопске" сврхе.

Bon soir.
Nastavlja se festa G8-1768
Danas je dosao Kalifa od Avganistana. Saljivdzija, umesto duvana u sobi za pusenje nam je stavio neku njegovu travu, i svi smo to ne znajuci poceli da pljugamo. Usledile su krejzi situacije. Terezija se histericno smejala i poprsje joj je samo islo gore-dole. Katarina je pomesala taj cudni duvan i votku i pocela je da igra kazacok i vrti se u krug. Sultan se usporio i samo se kikotao.
Potemkin je i dalje zatocen u nekom selu, kazu da ce natalitet u tom selu da poraste za 67% iduce godine.
Volter se napusio te cudne trave i odmah dobio inspiraciju da napise novo delo.
Onda je dosla Infanta Maria de Espinoza, princeza Spanije i ove Sicilije i donela neki beli prah koji se proizvodi u kolonijama na Andima.
Naterala nas je sve da to usmrkujemo, i svi smo se ubrzali. Pompadur se izvacarila sa konobaricama i pokazala nam svoje ljubicaste gacice. King je stao na stolicu, rekao da je zamislimo da je Versaj= Hajd Park, i poceo da prica da je ljubomoran sto ja imam Pompadur i Harem i da mi je zato oteo Luizijanu. LOL
Jeste culi za neke "Srbe"? Sultan i Terezija ne mogu da se dogovore kome ce da ih utrape. Stize telegram od vlade Srbije: "Uzmite ih vi, samo da ih mi ne gledamo". LOL
Inace, dogovorili smo se o dugorocnoj strategiji razvoja planete. To podrazumeva da cemo do 2013. da distribuiramo zarazene cebice Indijancima, da saljemo zatrovane vakcine u Indiju, da legalizujemo gej brakove da smanjimo populaciju planete, da zapocnemo gradjanski rat u svakoj arapskoj drzavi, da sterilisemo crnkinje, a u svemu tome ce nam pomoci Holivud i sredstva javnog informisanja buducnosti.
U ponoc su nam se obratili Gusteri i potapsali nas po glavi sto dobro sprovodimo njihove naume u delo.
Gusteri su takodje naredili da unistenje morala u Srbiji mora da bude prioritet, instalacijom nekakvog HAARP sistema u Barajevo i prskanjem Srbije kemtrejlsima.
tako je velicanstvo, broj svetskog stanovnistva se mora svesti na zlatnu milijardu...ajd nek bude i dve, ali sedam je brate previse...
Нема потребе, сад носим штап.![]()
Па, ретко излазим увече, а и кад изађем, не излазим сама. Спреј је био сјајна идеја - не само што би га заслепила, већ би га и "зацрнила".
Срећом, никад није добио "шансу", потрошен је у "мирнодопске" сврхе.
![]()
![]()
Apsolutno.
Bolje da milijarda zivi kao mi u Versaju nego 7 milijardi kao konjusar Zan Lui sto su mu majku izboli pred seoskom krcmom a oca pojeli vuci.
Svodjenje svetske populacije na minimum je opsezan posao, ali Gusteri su obecali pomoc.
Ne maštaj.![]()
Bogami, uzimam ti patent, mnogo dobar.
- - - - - - - - - -
Žak Atali već uveliko posprema po Dvoru...
- - - - - - - - - -
Ćao, najlepša!Gde je Terasko?

pozzdrav, GG i Raviojla...![]()

Sve tri grane porodice Kapet ulazu protest, i Burbon, i Valoa i Orlean!![]()
Pogledajte prilog 300020
Jeste li znali da je Juan Carlos moj rodja?
On je iz dinastije Burbona, koja je zavladala Spanijom kada je Luj XIV postavio svog drugog sina za kralja Spanije kad je dobio rat za spanski presto.![]()
Pozdrav svima
- - - - - - - - - -
A za Luja XV nema pozdrav? "Good evening Versailles, thank you for this wonderful evening, 12 points goeS to Serbia", to nista a?![]()

Ne, mi Burboni, jok!
- - - - - - - - - -
Ah, imali smo strasnu vezu...

A jel se ti secas nekadasnjih GG firmi?

C'est un tragedie plus grande.![]()

Al obožavam Napoleona...![]()
Mda, ja sam proburbonka![]()