СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zakon je jasan, gasna oružja su u istoj grupi kao i ekspolzivna. Jasan i glup, ali je jedini i mora se poštovati.

- - - - - - - - - -

Не, али прича о том деди је Сунчи подсетила на тебе. Штас' правиш блесав... :lol:

Biće da se ti praviš blesava, priča o vinu i pršutu. ;)
Možda neka priča o dedi tebe asocira na mene? :sad2:

:mrgreen:

ona je josh dobro proshla s obzirom na to da je u pogreshno vreme bila na pogreshnom mestu, pritom i naoruzana, mogli su ladno da joj uvale i tu provalu...:p

Pa sta mislis da nisu? Pokusali su, uzeli mi sprej, patike, napisali krivicnu prijavu i to sve bez uzimanja bilo kakve izjave, bez obrazlozenja o cemu se radi.tri puta sam posle isla kod istraznog sudije, iz aviona sa videlo da nemam veze sa tim i da se radi o klasicnom pakovanju samo zato sto sam se posvadjala sa njima i sto sam u stanici napravila haos. a najvise sam popizdela kad nisu hteli da me puste na kafu u obliznji kafic dok ne stigne neki njihov tehnicar (valjda tehnicar za proizvodnje laznih dokaza i sl.). Najcrnje od svega je bilo to sto ja nisam iz tog mesta pa sam im naisla kao kec na jedanest a zaustavili su me u ulici u koju sam prvi put u zivotu krocila nogom a js crnje sto je bila provaljena kuca nekog njihovog pandura i kao valjdai pokraden nakit u vrednosti od oko sesto evra po proceni vlasnika. naravno to sam sve kasnije saznala jer tog dana niko mi nista nije govorio. Ponasali su se kao pravi kerovi.

Poslednja izmena:
Aj da ne pisem toliko, evo ti link od teme, tamo je ukratko sve opisano.

http://forum.krstarica.com/showthre...DRZAVA-IMAJU-LI-GRADJANI-PRAVO-NA-SAMOODBRANU

Наравоученије: не пролазити поред полиције на увиђају, а избегавати сусрет с њима и под нормалним околностима. :evil:

П.С. Ја сам, својевремено, носила у торби црни спреј за ципеле. :zper:

Наравоученије: не пролазити поред полиције на увиђају, а избегавати сусрет с њима и под нормалним околностима. :evil:

Ma i ja sam budala! Primetila sam da se nesto desava (dvoja pandurskih kola ispred kuce, panduri stoje oko njih) jos dok sam bila oko 150 metara daleko odatle, mogla sam da skrenem u neku od bocnih ulica ali mislim se (u tom trenutku), sta me briga sta je, sta god da je nemam veze s tim. a moram da priznam i da me malo povukla radoznalost, bas me i zainteresovalo sta se dogadja.

Radoznalost je ubila macku.

Srecom ja nisam macka. Ja sam riba :manikir:

Ma i ja sam budala! Primetila sam da se nesto desava (dvoja pandurskih kola ispred kuce, panduri stoje oko njih) jos dok sam bila oko 150 metara daleko odatle, mogla sam da skrenem u neku od bocnih ulica ali mislim se (u tom trenutku), sta me briga sta je, sta god da je nemam veze s tim. a moram da priznam i da me malo povukla radoznalost, bas me i zainteresovalo sta se dogadja.

Radoznalost je ubila macku.

Srecom ja nisam macka. Ja sam riba
:manikir:

Радозналост је убила мачку, која је појела рибу. :mrgreen: Илити, народски - прошла си к'о бос по трњу. :neutral:

Радозналост је убила мачку, која је појела рибу. :mrgreen: Илити, народски - прошла си к'о бос по трњу. :neutral:

Da i kad je sve bilo gotovo, nisam imala nikakvo pravo na neku statisfakciju i naknadu za psihicko maltretiranje, gubljenje vremena pa i neke sitne materijalne troskove kao i pretrpljenu dusevnu bol. U Srbiji je teska diktatura vlasti i samovolja pandura ali oni to nazivaju demokratijom i vladavinom prava i bice tako sve dok budu ispunjavali sve uslove zapada a zapad im zbog toga tolerise maltretiranje sopstvenih gradjana na sve moguce nacine.

Da li znas koliko se montiranih procesa trenutno ovde vodi protiv nevinih ljudi koje je neko iz vlasti (od opstinskog nivoa pa navise) uzeo na zub zbog bilo cega. I koliko lopova, raznih kriminalaca, makroa, dilera droge, prodavaca belog roblja i ljudi najgore vrste slobodno seta ovuda i radi to sto radi bez ikakvog straha od policije. A policija sve zna, tacno zna ko se cime bavi i ima gomilu dokaza protiv njih ali ih ne dira sve dok su politicki podobni ili dok se ne mesaju u politiku.

A stat tek ovaj jadnicak treba da kaze i sta da radi???

EKSKLUZIVNO: Ovaj čovek je „ubica“ brata Luke Bojovića!

CRNA HRONIKA, 06:40, 14.08.2013.Autor: Bogdan Vranješević

Moler Pavle Opačić (34), koga je policija uhapsila pa oslobodila optužbe za likvidaciju Nikole Bojovića, tvrdi da su ga udarali kundakom u glavu kako bi priznao zločin koji nije počinio

http://www.kurir-info.rs/ekskluzivno-ovaj-covek-je-ubica-brata-luke-bojovica-clanak-936279

Ko ima vremena neka procita ceo clanka. Da se covek najezi i da se zapita u kakvoj mi to drzavi zivimo i koga sve primaju da radi u raznim policijskim sluzbama!?

...a najvise sam popizdela kad nisu hteli da me puste na kafu u obliznji kafic dok ne stigne neki njihov tehnicar (valjda tehnicar za proizvodnje laznih dokaza i sl.)...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hahaha: :mrgreen:

Ludo, burazere, ludo... Pokupe laku ribu koja "smrdi" na kilometar, pa pokusaju da laznim pakovanjem provale sta ona pakuje i kome, i ko njoj za koje pare... A ona trazi da se "proseta" do kafica! :smeker:

_nobody_

Hehehe, a ovo je jedan usminkan film, samo da znate. Necu da vam gadim zivot sa filmovima iz USA, to je stvarno horor, koliko neljudskosti i ludila u tim ljudima.[/QUOTE

Гледала сам америчке филмове, али овај видео има нешто што ме плаши.Кад гледаш оне америчке филмове мислиш о јадним животињама, о нама што их једемо такве, а овима је свеједно кога обрађују.Конц-логор.

Dobrodosli u 21i vek, ko hoce moze da vidi da nas gaje isto kao te zivotinje i da imamo isti nivo svesti kao i one.

Замисли 22. век...

- - - - - - - - - -

Добра идеја.Што ли си престала?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back