gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
jadan moj oskarcic, eno ga sada lezi sav smalaksan ali mu je hvala Bogu bolje...
davaj mu što češće po malu količinu mleka i ne puštaj ga tamo gde misliš da ima miševa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jadan moj oskarcic, eno ga sada lezi sav smalaksan ali mu je hvala Bogu bolje...
ili ono kad je domaćica vidno uznemirena i uvređena što ne sipaš još u tanjir.
ne vrede ni komentari: sve je bilo izvrsno, ali ja zaista ne mogu više..ovo je božanstveno, daćeš mi recept...ne
nije to dovoljno sve dok se SVE NE POJEDE!!!
![]()
e da, posle tetinih cušpajza i pohovanih tikvica, ćevapi zakon..uh, da mi je sad vruće janjetine..mmm..e sad sam gladna
fakat malo jedem
![]()
j a g nj e t i n ajooj, što to mrzim....
a nikada ne pojedem sve što mi namene....![]()

to silovanje kod mene nema šanse..jedem ono što volim i koliko mogu(znači malo)..
ako insistiraju..kažem-spakujte za poneti sada ne mogu![]()
Realno!!! 
Ni ja.
Pita me kuma sto sam toliko mrsav, da nemam menoreksiju, dok mi sipa drugi tanjir sarme, na primer?![]()

ne bih sada stavio u usta sarmu ili jagnjetinu, pa da mi život zavisi od toga...nezavisno od toga što je post...![]()
Ma to ja kazem generalno, sada ne mogu da okusim meso, eventualno neku piletinicu.

previše, previše po ovoj vrućini....![]()

mogu oni koji nemaju "pupu"ja sam ipak za rolere
pa...to sam jaKAKVO lepotanče..sijamka?
to silovanje kod mene nema šanse..jedem ono što volim i koliko mogu(znači malo)..
ako insistiraju..kažem-spakujte za poneti sada ne mogu![]()
Samo ludaci kuvaju na ovoj vrućini.
Ja se odvaljujem od sira i paradajza, voćnog jogurta i noblica

j a g nj e t i n a

Mislim da je Galileo, svoju čuvenu rečenicu: „Ipak se okreće“, izgovorio u Jablanici „Kod Gojka“, kada je vidio kako se okreću jaganjci na ražnju

Meni sada odgovara samo feta i paradajz.
To jedem za dorucak, rucak i veceru.
I breskve, nektarine, pocelo je i grozje.

nektarine više volem od breskvi....![]()
I ja, breskve su mi mnogo gnjecave, ali nekarine su odlicne!

ne bih sada stavio u usta sarmu ili jagnjetinu, pa da mi život zavisi od toga...nezavisno od toga što je post...![]()
davaj mu što češće po malu količinu mleka i ne puštaj ga tamo gde misliš da ima miševa...

ja bi, ali stomak ne trpi
oči su mi gladne...