- Poruka
- 204.410
E, ovo sa "lavandom" je naziv moje žene, znate da žene ne koriste imena boja, već cveća i okoline... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad ti je in krem tonovi i braon svetlo i tamno, a lavanda mi se ne svidja...Žutu i lavandu. I neku svetlu krem, kao natron papir, recimo.
sad ti je in krem tonovi i braon svetlo i tamno, a lavanda mi se ne svidja...
Pa ja ti kazeem da bi ispratio trendove, nezahvalnice jedan...Mene ne zanima šta je in, već šta se meni sviđa. Tu ću ja da živim, neće komšije.
zašto lupaš glavu?E, ovo sa "lavandom" je naziv moje žene, znate da žene ne koriste imena boja, već cveća i okoline...![]()
Pa ja ti kazeem da bi ispratio trendove, nezahvalnice jedan...

zašto lupaš glavu?
jedna soba mi je okrečena u boju jorgovana![]()

A ja da me baš zabole za trendove.![]()
Ti si žena?
![]()

ali zasto drugar?
sta se radi...?Jel si se cuo sa privremenim?Žutu i lavandu. I neku svetlu krem, kao natron papir, recimo.

cao drugar... nista, sad spremam nesto za jeelo znaas... sta ti radis?Cao Terasko...sta se radi...?Jel si se cuo sa privremenim?
Jeli, ti nastavljaš sa promocijom homosexualizma ovde?![]()
nemoj ti njemu taj evil smajl jel to jasno?

ja nisam digao rep ja radim i pricam i pisem ono sto zelim, a ti seebi mnogo dajes za pravo i mnogo se pravis osetljiv...da te on nije promovisao, ne bi ti mogao tako da digneš rep ovde....lepo ti njega pozovi kod tebe, pa se udvarajte jedan drugom, a nas manite tog pederluka...![]()
Žutu i lavandu. I neku svetlu krem, kao natron papir, recimo.

Što nisi dao gospođi da bira boje, žene uglavnom imaju ukusa...
Pozdrav svima![]()
ako si se uzeleo...pozovi ga..cao drugar... nista, sad spremam nesto za jeelo znaas... sta ti radis?
nisam se cuo, tj nije me zvao sta mislis dal da mu se javim?
..kad padne vece i malo vrucina popusti izadjite negde
Što nisi dao gospođi da bira boje, žene uglavnom imaju ukusa...
Pozdrav svima![]()

ako si se uzeleo...pozovi ga....kad padne vece i malo vrucina popusti izadjite negde
![]()
ja nisam digao rep ja radim i pricam i pisem ono sto zelim, a ti seebi mnogo dajes za pravo i mnogo se pravis osetljiv...

pa napravi konbinaciju i ubaci i njegajao ne znam, imam nesto dogovoreno za veceras ali ne znam da li da mu se javim, sta da raaaaaaaaaaaaaaaaaaaadim, mnogo je cudan on nesto...
sta god da radis....jel ti jasno, nismo dužni da slušamo o tvojim nakaznim sklonostima...oni koji te podržavaju i koji ti pomažu u promovisanju sodomije pozovi kod sebe ili na pp....Razumeš?![]()