gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
Ionako je premašila dvajesiljada. Ali neverovatno da uvek mora da dođe do ovako nečega pre zatvaranja
to je čuvena kulminacija iliti grand finale

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ionako je premašila dvajesiljada. Ali neverovatno da uvek mora da dođe do ovako nečega pre zatvaranja

sram te bilo drugar nije hriscanski lagati...on je trenutno ušmrkao nešto....zato je nervozan...takav je nekoliko puta nedeljno...inače je fin *****
Turskih jatagana![]()
ja mislim da neko drugi dugo nije primio![]()
...aha....ima tome sat,sat i po vremena,pametno zboris,odoh u drugu sobu na jos jednu
sram te bilo drugar nije hriscanski lagati...

Turskih jatagana![]()

...aha....ima tome sat,sat i po vremena,pametno zboris,odoh u drugu sobu na jos jednu
dok dragi nije zaspao,a ti mastaj o Turskim pajserima,mukice![]()

qq, vidiš kako su nastajale poturice....svi su oni izgleda voleli turske jatagane...![]()
Hriscanski je biti *****![]()

spočitavaju mi ovde što sam otvoren i direktan...šta ću, na laž i pederluk moram da reagujem....![]()

dok dragi nije zaspao,a ti mastaj o Turskim pajserima,mukice![]()

Sta bilo?
o strahobalno, matora zena pa tako govori o seksu fuuuuuuuuuuuj bre stvarno, pa ni ja ne pisem sa kim se i kad hebem... ogavno zaista...
aj sto ocito lazes to je druga prica

Sta bilo?
joj, jadna zena, piise kad ga prima e ovo je za ne poverovati...Odoh,nesto pametnije da radim
Laku noc...

Ništa, ništa, ja onako valja sutra poraniti...
Ajde jadnice nastavi da haluciniras i keenjas,nebitan si!
Pozdravi mamu.

o strahobalno, matora zena pa tako govori o seksu fuuuuuuuuuuuj bre stvarno, pa ni ja ne pisem sa kim se i kad hebem... ogavno zaista...
aj sto ocito lazes to je druga prica
joj, jadna zena, piise kad ga prima e ovo je za ne poverovati...

Ništa, ništa, ja onako valja sutra poraniti...
Sta bilo?
ne, gresis drugar, ja pisem dal sam upoznao nekoga, dal mi se neko javio i slicno, a ti onda dodjes i kazes da sam se hebao sa tim i tim, toliko i toliko puta tu i tu...koliko me pamćenje služi, jedino ti ovde pišeš koliko primaš, kad primaš i gde primaš i od koga primaš....samo još dimenzije nisi izneo....![]()