Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.657
Небитно да ли јеси или ниси али брисање поста је највећи грех. То ти никад неће опростити, све може...поени, бан али пост.![]()
Очигледно, много сам грешан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Небитно да ли јеси или ниси али брисање поста је највећи грех. То ти никад неће опростити, све може...поени, бан али пост.![]()
Jel mislimo na isti?![]()

Очигледно, много сам грешан.![]()

Не знам брате који пост, причам онако. Генерално.![]()

Очигледно, много сам грешан.![]()
]Sećaš se pre nešto više od godinu dana kad si bio supermood.
Kaznio si sa C1 Micu koja je u to vreme bila mood[/B]
Videh to postavih link i na temu Da li vas je danas nešto nasmejalo (kao što i jeste)
Kad ono TRT nije prošlo 2 minuta obrisaše dušmani. I tvoj i moj post. Sa svaštare znam sigurno ko je. Ali (skoro pa ) ne znam ko je odavde
Mada... Plavci rade i na svaštari tako da su velike šanse da se radi o istoj "PERSONI"![]()

Za iskup svojih grehova da kupiš kartu za Arenu i pravo na kongres.

Za iskup svojih grehova da kupiš kartu za Arenu i pravo na kongres.
dacu mu ja besplano pozivnicu
kongres je besplatan![]()

Је л’ морам да клечим на кукурузу?
А излаз, плаћа се?![]()
To je onaj deo kongresa koji laba zanima?

kad ostane sam sa cistacicama![]()
Mona, zašto se to uove kongres, kao da ste neka partija? Ako je religija u pitanju, valjda je nakava služba ili slično?
zato sto je to kongres kako drugacije nazvati jedan takav dogadjaj
sve je sluzenje Bogu
Sećaš se pre nešto više od godinu dana kad si bio supermood.
Kaznio si sa C1 Micu koja je u to vreme bila mood
Videh to postavih link i na temu Da li vas je danas nešto nasmejalo (kao što i jeste)
Kad ono TRT nije prošlo 2 minuta obrisaše dušmani. I tvoj i moj post. Sa svaštare znam sigurno ko je. Ali (skoro pa ) ne znam ko je odavde
Mada... Plavci rade i na svaštari tako da su velike šanse da se radi o istoj "PERSONI"![]()

zato sto je to kongres kako drugacije nazvati jedan takav dogadjaj
sve je sluzenje Bogu
Што не употребите реч: сабор?
sabor je nesto drugoШто не употребите реч: сабор?

izvini ne moze sve biti po tvomeNa kongrese idu političari, lekari, pravnici... sve je to stručno, a vernici bi trebali nešto drugo da imaju, ne tako sterilnog naziva.
Neko služi Bogu, a neko sluša lažne proroke, mutna vremena.

izvini ne moze sve biti po tvome![]()
a sinoc ti sigurno neko hakovao profil pa si pisao nebuloze?
Ko je reako da mora? Samo pitam zašto tako neuobičajen naziv za jedan verski skup. Mada priznajem da sam bio jednom na sličnom skupu, dovelo me društvo na nekakav kongres Amveja... kad nisam incident napravio... nikad mi više niko od njih nije spomenuo Amvej.