Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Oni to tamo često praktikuju.
Zato i žive dobro, malo po malo i Ražanj i Rešetka.
Uskoro planiram panel diskusiju o Romskoj Knezevini ponovo. Verujem da ce temu podrzati !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni to tamo često praktikuju.
Zato i žive dobro, malo po malo i Ražanj i Rešetka.
Uskoro planiram panel diskusiju o Romskoj Knezevini ponovo. Verujem da ce temu podrzati !
Fantastično.
To je bila sjajna tema, ali koliko sam video, jedan od bitnijih učesnika je banovan ? Sladak gospodin koji non stop postavlja slike nekih raketa ?
Cekam da se vrati ! Planira se prepad u kasnim satima. Regionalno.
Ne bi trebalo da ga nerviraš![]()
Fantastično.
To je bila sjajna tema, ali koliko sam video, jedan od bitnijih učesnika je banovan ? Sladak gospodin koji non stop postavlja slike nekih raketa ?
Cekam da se vrati ! Planira se prepad u kasnim satima. Regionalno.
Mozda si u pravu. Zaprosice opet Auroru. Ima sve kamile da joj ponudi.
Auri je srećno udata za Nemca koji je kao Srbin i uživaju u prijateljskoj poseti SAD-u.GG, za tebe nema tajni.![]()
Ne bi trebalo da ga nerviraš![]()
Griješiš, mladiću, ja poslednja ukapiram...

To ti samo mislis.
Idem devojke drage...
Ostado' los de cigaros![]()
Чују се сирене ватрогасаца, негде јуре... удар грома?![]()
teofile, ti li si?![]()

'bro jutro virt.Dobro juto svima...
Kakve efekte ima podvarak?Istraživanja stručnjaka Univerziteta u Mičigenu pokazala su da žene koje tri puta nedeljno na meniju imaju kuvani slatki kupus, za 70 odsto smanjuju rizik od dobijanja raka dojke u odnosu na one koje ovaj specijalitet ne jedu, dok je kod muškaraca primetno da oni koji konzumiraju slatki kupus imaju bolje seksualne performanse i duži im je od onih koji više vole kiseli kupus.
Pored toga, muškarci koji preferišu kiseli kupus pokazuju pojačane homoseksualne tendencije i skloniji su religioznom misticizmu.
Zanimljiv je i podatak, da većina policajaca više voli kiseli kupus.