skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
matine? el imate i razglas sa bandere? :hahaha: tjao Baki :cmok2:

Како си знала да имамо биоскопску салу и да недељом у 9:00 имамо матине ?
Пошто је сала мала (наменски преправљена швапска кућа) у биоскопу је увек гужва.
Идуће недеље имамо премијеру релативно новијег филма (све карте су већ распродате), кажу они који су га гледали да је филм страва. Зове се Фирст Блоод и ради се о неком фрајеру у атлет мајици, који ломи пандуре и војску, мало по шуми, а мало и у граду.
Кажу ми да фрајер има страва нож са компасом и да у ножу чува иглу и конац, јер када не убија, он воли да шије.
Обавезно ћу га погледати, па ако га ниси већ гледала, препричаћу ти шта је било.
Поздрав.

Имали смо и разглас, али су дошли неки људи из града, рекли да се зову СОКОЈ и хтели да им се дају паре, морали смо да их умлатимо вилама, али смо после скинули разглас, јер се нема пара.

А и ти из града су сами криви, мрмљају у браду када причају, па их је луди Живан разумео да се зову СКОЈ, а не СОКОЈ и помислио човек да су комунисти опет дошли да нас терају у задругу, а код Живана нема пуно зафрканције, одма' иде по виле и набада људе.
Хиљаду пута сам му рекао, немој Живане у центру, видеће пролазници, а ту су и цркве, греота је, видеће те и православни и католички и протестантски, а ако се попне на кров, може те видети и суботарски бог.
Када већ набадаш људе, води их до Милкиног салаша, па их тамо боди кол'ко волиш....али џаба.

А и ти из града су сами криви, мрмљају у браду када причају, па их је луди Живан разумео да се зову СКОЈ, а не СОКОЈ и помислио човек да су комунисти опет дошли да нас терају у задругу, а код Живана нема пуно зафрканције, одма' иде по виле и набада људе.
Хиљаду пута сам му рекао, немој Живане у центру, видеће пролазници, а ту су и цркве, греота је, видеће те и православни и католички и протестантски, а ако се попне на кров, може те видети и суботарски бог.
Када већ набадаш људе, води их до Милкиног салаша, па их тамо боди кол'ко волиш....али џаба.

koliko to crkava vi imate u selu...:eek:

:mrgreen:

531534_458817000809867_1219469011_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back