Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Ih, ostao bih ja, ali mi nisu dali.
Javili mi da me traže devojke iz naše kafane.
Истина, тражиле су евнухе да их хладе палминим лишћем.
Поздрав свима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, ostao bih ja, ali mi nisu dali.
Javili mi da me traže devojke iz naše kafane.
Pozdav momčadijo... Kako ste preživeli finale?

Убио сам пар пива, било би и више него ми она половина почела спочитавати да сам отац наше деце.![]()
Verovatno nije bio tvoj dan za opuštanje....
Истина, тражиле су евнухе да их хладе палминим лишћем.
Поздрав свима.
![]()
Da li je neko probao ovo?
O, dobar dan state friendly anarhisto. Kako ide uređenje dvorišta i organizacija gradskih zabava?
Ajde i ti jednom negde nešto da zabrljaš...Verovatno nije bio tvoj dan za opuštanje....
![]()
На селу нема градских забава, ми правимо чајанке и посела, а суботом у 18:00 игранку.
Ја нисам, од ког произвођача је вино коришћено за шприцер ?
Gradske zabave se ne organizuju na selu. I ti bi mogao da čitaš kako je napisano.
Која кемија.
Нисам схватио шта си хтео да кажеш ?
Ti sa sela dođeš u veliki grad da organizuješ žurku... leptiriću.
virtytju..tjawooooooooooooooooAjde i ti jednom negde nešto da zabrljaš...Verovatno nije bio tvoj dan za opuštanje....
![]()
...ne volem shpric itd... ima li takvo chisto?matine? el imate i razglas sa bandere?На селу нема градских забава, ми правимо чајанке и посела, а суботом у 18:00 игранку.
tjao Baki 
Ti sa sela dođeš u veliki grad da organizuješ žurku... leptiriću.

Gosn Lepi Refkitj otje da kazze da dodjes u bele dvore i organizujes meet za sve naske odje![]()
Bardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Dobridan i tebi.
Bojim se da bi većna nas, na njegovim žurkama, bila sa druge strane. Neki na ulici, većina u domovima, daleko od toga.
Tol, aj' računaj na kafanu ovih dana?

pile..nema teorije...tooooploo je jako..nemamo klimu pa smo kao obareni svi..a ove cele nedelje je preko 36 stepeni a otju da vam bidnem malo lepa a ne -skuvana koka
cenim..tamo krajem meseca?ok?

Који си ти Лаб.![]()
Који си ти Лаб.![]()

ne izbegavam i ne bezzim..no frks..nema komparacije ni sa kim, jasno?
pogotovo ssto sam na pljucometu..samo kazzem pravo stanje stvari
ako nije po volji-marim ja...valja se posstovati i moja zzelja?kaj ne?![]()
Шала наравно, него и наш другар нам је тако обећавао те крајем, те средином, те овај, те онај месец...

Шала наравно, него и наш другар нам је тако обећавао те крајем, те средином, те овај, те онај месец...
ok..imam guzvu...haos od vrutjine i svi *****Немој се мучиш.![]()
Ne žuri, mesec je tek započeo.