skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bacila sam oko,
slatki oni cigančići...manekenka bzv. sergej još gori,
a romi ko romi..zapravo, oni su zvezde tog rijalitija, ove face samo smetaju:lol:

Биле рекламе па сам пребацио на Јавни Сервис, светионик слободе и најјачу телевизију југоисточне Европе. Тамо гдин Тома и гђа Јоргованка сеју мудрост, милина их је слушати.

Изгледа шашаво

slika.jpg

али...:think::think::think:!?

Одувек. Нисам упућен да постоји неки кодекс гледе једења сутлијаша.

Пребаците на ТВ прву. Има један прекрасан ријалити шоу који се тренутно приказује. Познате личности живе неколико дана у Росмкој фавели и деле са њима добро и зло. У овој епизоди то ради Сергеј Трифуновић.

http://www.google.rs/search?hl=sr&c...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=cT-gT5ONGuTE4gS-guHsAg

Ovo je dokaz tvoje neistine i mržnje prema običnom narodu, patriotski raspoloženom da očuva svoje običaje, a među njim i jedenje sutlijaša nakon dobrog obroka. Sramota je da je među nama ovakvih petokolonaša.
Ja sam danas, na primer, jeo sir sa plemenitim plesnima iz jedne Evropske zemlje i poštovao sam ga. Čak sam otišao korak dalje i napravio divnu simbiozu Eu i Srbije, pa sam tom siru dodao divnu slaninu domaće proizvodnje. Pa čak i to mi nije bilo dovoljno u integrisanju i dobrosusedskim odnosima, već sam dodao i pršut iz Crne Gore, a zalio vinom iz Makedonije (tačnije FYROM).
Kad naučiš da ne vređaš nečija osećanja, makar bila vezana za gastronomiju (a nekima su baš ta osećanja među najjačima) možda ćeš biti spreman za pomisao i EU. Do tada pazi da ne preteraš jer naša moderacija sve prati. Ti si im sigurno zapao za oko, svojim netolerantnim izjavama i napadima na neke forumaše.

Ја сам ипак авангарда, дивљи и разуздани бунтовник који не дозвољава да га спутавају глупе конвенције типа тањир, вангла, посуда. Све је то ефемерно. Оно што је битно су Евроинтеграције и добијање Датума За Почетак Преговора.

Ја сам ипак авангарда, дивљи и разуздани бунтовник који не дозвољава да га спутавају глупе конвенције типа тањир, вангла, посуда. Све је то ефемерно. Оно што је битно су Евроинтеграције и добијање Датума За Почетак Преговора.

takoe! živeo govornik!

nakon tog datuma ćemo da jedemo sutlijaš ako treba i sa poda:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back