skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма нема никакве фрустрације, него је било пар сцена гадних за гледати, посебно једна при крају када главна јунакиња маказама сече сопствену вагину.

Гледај само опуштајуће филмове, то зло и болештине батаљуј... после њих само мисаоне фекалије у глави остају....

Ко што у стомак ставаљамо само укусно и хранљиво, тако би требали и у ум кроз своја чула...

Како то да поручим у библиотеци? Шта да тражим? до сад сам поручивао само белетристику.

Ајде види ти да ли има.

http://www.vbs.rs/scripts/cobiss?command=CONNECT&base=70000&lani=sr&scri=cyr

Шта ће ти библиотека кад имаш нет?

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/avajustin/zitijasvetih/ZitijaSvetih1125.htm

Ако баш хоћеш православно штиво са том тематиком, купи Пролог владике Николаја, видећеш да ће ти много помоћи, што мисаоно, што практично... такво ти је светосавље, једноставно, а премудро...

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/avajustin/zitijasvetih/ZitijaSvetih1125.htm

Ако баш хоћеш православно штиво са том тематиком, купи Пролог владике Николаја, видећеш да ће ти много помоћи, што мисаоно, што практично... такво ти је светосавље, једноставно, а премудро...

u pravu si...sa neta sam skinuo čitavu biblioteku...:)

Папир је папир, свеједно ишчитаћу ово. А Николај ми је језив, ко да у Амфилохија гледам.

Је л' сте чули за FullHouse Band ? Идем вечарас на свирку, до сад сам се добро проводио на њиховим наступима. Онај Сарић (Сајко) из "Операције тријумф" свира бас у том бенду.

Папир је папир, свеједно ишчитаћу ово. А Николај ми је језив, ко да у Амфилохија гледам.

Је л' сте чули за FullHouse Band ? Идем вечарас на свирку, до сад сам се добро проводио на њиховим наступима. Онај Сарић (Сајко) из "Операције тријумф" свира бас у том бенду.

Ма чини ти се, увек су такви зилоти на први поглед.

Видећеш, колико ћеш сабраније да размишљаш ако се одлучиш за Пролог, то ти је србски буквар Православља.

Jesi li kada bio na liturgiji koju služi Mitropolit Amfilohije....Prvo ga uživo vidi, pa onda sudi...;)
U Beogradu vrlo često služi u Crkvama Sv. Vasilija Ostroškog Čudotvorca na Bežanijskoj Kosi i Sv. Aleksandra Nevskog na Dorćolu.:)
Odi, pa vidi...

Ма чини ти се, увек су такви зилоти на први поглед.

Видећеш, колико ћеш сабраније да размишљаш ако се одлучиш за Пролог, то ти је србски буквар Православља.
Пролог вероватно има у НБС.

А ово са линк сам сачувао у PDF, 27. страница. Сутра ујутру у копирницу на штампање.

Кад штампаш неки текст, само тражиш да ти раде booklet то ти је А5 формат (две странице водоравно на А4), а странице поређане као у свешчици. Прва страница, па друга иза прве, ако разумеш шта ти причам.
Jesi li kada bio na liturgiji koju služi Mitropolit Amfilohije....Prvo ga uživo vidi, pa onda sudi...;)
U Beogradu vrlo često služi u Crkvama Sv. Vasilija Ostroškog Čudotvorca na Bežanijskoj Kosi i Sv. Aleksandra Nevskog na Dorćolu.:)
Odi, pa vidi...
Је л' има сајт да видим кад наступа? :mrgreen:

Пролог вероватно има у НБС.

А ово са линк сам сачувао у PDF, 27. страница. Сутра ујутру у копирницу на штампање.

Кад штампаш неки текст, само тражиш да ти раде booklet то ти је А5 формат (две странице водоравно на А4), а странице поређане као у свешчици. Прва страница, па друга иза прве, ако разумеш шта ти причам.

Је л' има сајт да видим кад наступа? :mrgreen:

Знам, имам кући штампач.

Ја више волим екран више од папира, моја генерација и окружење из детињства и младости је ''сајбер'', компјутерашко.

Ух људи што сам управо гледао грозан филм. Из 2009 је године и зове се Антихрист. Филм јесте квалитетан и има занимљиву причу, али било је пар тако грозних сцена да умало нисам повратио гледајући.

Taj film ovih dana gledamo stalno u nekakavom predizbornom marketingu. Samo u različitim režijama, inače je sadržaj isti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back