skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto okolisas ?
Reci direktno, da se ponasam papanski, i da time ne predstavljam samo sebe nego cijelu drustvenu zajednicu u kojoj živim.

A sada.. Pa ovo što ja pišem, refreni turbofolk pjesama, nijedna kao što vidis nije na ijekavici, sve su na ekavici, tj.izvodjaci su iz Srbije. ;)
Turbofolk je uostalom nastao u Srbiji 90-tih, nije nastao u Bosni.
Srbija je sad centar turbofolka, u kojoj iz dana u dan sazrijevaju novi turbofolkeri.

Necu da govorim u ime Reefera, i neka me ispravi ako gresim, ali covek je jasno govorio o "nasima" tj. o Srbima koji su ga iznervirali svojom nekulturom. Sumnjam da je na tebe mislio. Meni su konkretno tvoji turbofolk refreni smesni i simpaticni, i volim sa tobom da se salim, kao uostalom i ostatak drustva iz kafane. Nije razlog da odmah skaces kao oparen.

Крвопијо једна,знамо ми шта ти ждереш кад се спусти мрак....:mrgreen:

362.jpg

Nisam procitao do kraja..
Al dobro.. i meni si prigovarao što se ponašam papanski. :rtfm::mrgreen:
Tebi niko ne valja..
Samo ti valjas jel ? :lol::roll:

Otkud znam da li ti valjaš? Znam samo da citiraš pesme sa margina kulture i da umeš da pišeše veoma politički i nacionalno (ja bih pre napisao - verski) jednostrano.
A da li mi neko valja... većina iz ove kafane spada u tu grupu.

Рефке си посто настран....?

Јесам лепушкаст ал га претера батице....:mrgreen:

Смањи дружење са Терасом...

П.С.

Ајде сутра да се нађемо ја ти Гаги и Иван у 17:00 у "Дворишту"

zar uopšte još neko na ovoj planeti
meri drugima vreme provedeno za računarom?
Качи ми се на кичму нон стоп као да је неки анђео. Ако је реч о неким симпатијама према мени, изаћићу јој суссрет, даћу јој број у инбоксу али не обећавам ништа пре него што је упознам јер откуд знам ко је и шта је (можда је нека потајна радикалка, ДС-овка, УРС-овка, Дверјанка...)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back