Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
sta sa ovim drugar ne secam se dal sam gledao verovatno jesam
Pa nista, pitam te samo jesil gledao.
Skoro je ovo bilo..
Kako ti se čini ova voditeljica.. vidi joj dobrih nogica.. mmmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta sa ovim drugar ne secam se dal sam gledao verovatno jesam
nisam to gledao drugar sad sam videoPa nista, pitam te samo jesil gledao.
Skoro je ovo bilo..
Kako ti se čini ova voditeljica.. vidi joj dobrih nogica.. mmmm
ideem ja da spavkam drugarcici
hvala svima na reputacijama o uyea volim vaaaaaaaas
nisam to gledao drugar sad sam video
a voditeljka je strkljasta smaracica

Bog ti pomogo!Помаже Бог грађанке и грађани Србије !
Sto vi ostrvljani rano idete na spavanjac,kao da vas sutra ceka neki veliki posao...laku noc svim prisutnim
![]()
Sto vi ostrvljani rano idete na spavanjac,kao da vas sutra ceka neki veliki posao...

Nisam ja neradnik,ali imam probleme sa nesanicom od svoje 15. godine...Dovoljno mi je 4 sata sna i nesto nadoknade za vreme drugog dnevnika...Nisu svi neradnici ko ti.![]()
A nas ostale ko yebe jel ?![]()
Nisam ja neradnik,ali imam probleme sa nesanicom od svoje 15. godine...Dovoljno mi je 4 sata sna i nesto nadoknade za vreme drugog dnevnika...
Форум је регистрован у Србији, сходно томе се и опходим.A nas ostale ko yebe jel ?![]()
Ma jok,sasvim sam normalanTi si onda ko zombi.
To ti je poremećaj na psihickoj bazi.
Nije to zdravo nimalo.

Sto vi ostrvljani rano idete na spavanjac,kao da vas sutra ceka neki veliki posao...

Форум је регистрован у Србији, сходно томе се и опходим.
Ето, као неки лични чин могу свакако поздравити и пожелети све најбоље и људима у Црној Гори, ентитету Република Српска и Македонији.
Федерација БиХ ми није на срцу али је ни не мрзим ни не презирем. Логично је да је нама у Србији, некако Република Српска драга, уосталом не мислим ни да ви босански Муслимани не волите Турску.
Naceo sam dobru radzu.Kad je kafana,nek je kafana...
Тенкре и ја политички слично размишљамо, човек је из Новог Сада, поноса северне Србије и свакако ћу га поздравити.Ajde ne femkaj se nego pozdravi istomišljenika...