skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji, sa Seseljem ili Cedo ozeni me ? :D

Picture247.jpg

A nas ostale ko yebe jel ? :roll:
Форум је регистрован у Србији, сходно томе се и опходим.
Ето, као неки лични чин могу свакако поздравити и пожелети све најбоље и људима у Црној Гори, ентитету Република Српска и Македонији.
Федерација БиХ ми није на срцу али је ни не мрзим ни не презирем. Логично је да је нама у Србији, некако Република Српска драга, уосталом не мислим ни да ви босански Муслимани не волите Турску.

Форум је регистрован у Србији, сходно томе се и опходим.
Ето, као неки лични чин могу свакако поздравити и пожелети све најбоље и људима у Црној Гори, ентитету Република Српска и Македонији.
Федерација БиХ ми није на срцу али је ни не мрзим ни не презирем. Логично је да је нама у Србији, некако Република Српска драга, уосталом не мислим ни да ви босански Муслимани не волите Турску.

Ajde ne femkaj se nego pozdravi istomišljenika...

Ajde ne femkaj se nego pozdravi istomišljenika...
Тенкре и ја политички слично размишљамо, човек је из Новог Сада, поноса северне Србије и свакако ћу га поздравити.
Ујсал је комшија према коме немам симпатија и само тако могу да се односим према њему,
Е ови из РС су већ драже комшије, чак и нешто више од комшије, Оно, нису део Србије али у мом срцу их не раздвајам од грађана Србије, Као полубрат или полусестра. Иста прича и са Македонијом и Црном Гором.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back