paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
cim su macak i paprikarius u kafani nastaje rusvaj...raspolozenje raste do maksimuma..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Нек звона звоне, за шампионе, дај ми снаге и храбрости, што не може нико, можеш ти!!
I daj mi znake dovoljno jake
daj mi snage i hrabrosti
Sto ne moze niko mozes ti
Jao Hlido, znao sam da si te 2008. bio na Trgu i pevao sa Bajagom i Tadićem pun europskog elana!
Najsmešnije mi je bilo kad ste svi vi okupljeni u glas pevali sa predsedničkim kandidatom Predsednikom Tadićem i tamnoblajhanim Momčilom:
E tako ste se veselili dok ste bili još gladni. Drugi ešalon postđinđićevskog DSa imao je ključ od kase i celu noć pred sobom.
...
A sada, nakon četiri godine, je sve drugačije...
Pogledaj ulice su pune ljudi,
Dječaci koračaju sa bubicom u uhu,
A kuknjava ori se iz podruma i krova,
I cjeli grad reži kao da je lud, lud, lud.
Jes vala Hlido,
I ti si lud!!!
Dakle, pogledaj kako se sada, nakon četiri leta teškog prežderavanja, veselite!
Za koga ces da glasas?
Ja mislio da su se razbežali pre toga.![]()

Pa ti došao.![]()
Evo i mene, cestitam Zvezdi pobedu.Zive duse nema u kafani.Prolece uskoro, ljudi izasli napolje, a i ova kafana nija bas nesto vesela kao prethodna.

Misliti i cveće brati nije isto.![]()
Ko izmisli tu recenicu!?

Ovaj avatar ti bas odgovara.Naizgled opasan momak, ali srce mu ovoooliko.

cao drugari konacno smo dosli mi zabavni ou yea
sta ste radili danas drugarcici? ja sam ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeo dan proveo u stanu naravno
ne, ja sam bolesljiv i to od juce u najlepsem delu nedeljeA ja sa majstorima, delovima i kolima.Ti si znaci odmoran, a ako ne izlazis, spreman si za ucenje.

Pa čestitaj...briga mene baš za Zvezdu.![]()