Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Pa ko je zasluzio vise od njega?
Pa gde to ima?Ko najviše popije,dobije kafanu?Ako je tako,onda ispred svakog dragstora imaš potencijalne privatne preduzetnike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ko je zasluzio vise od njega?
Pa gde to ima?Ko najviše popije,dobije kafanu?Ako je tako,onda ispred svakog dragstora imaš potencijalne privatne preduzetnike.![]()
Ma Proki nije pio. Njemu je to prirodno.
Sve na suvo, mogu da se kladim.

Ahahahaaa
A kad je otvarana prošla kafana,ja rekao : "Kerky,ja ću pivo",a ti izgorela kao licna i vikala da nisi konobarica...
Zaigrala mečka i pred tvojim vratima![]()
Ne secam se da je to bilo u prethodnoj, nego mozda onoj pre toga....ali moguce da je tako bilo, premda sigurno i zbog toga sto nisam neki "fan" postavljanja slika.Odo ja sutra da slikam skokove i da skačem padobranom.
Ne secam se da je to bilo u prethodnoj, nego mozda onoj pre toga....ali moguce da je tako bilo, premda sigurno i zbog toga sto nisam neki "fan" postavljanja slika.
U svakom slucaju, ziv bio!

Nema šanse.Ne možeš biti onakav prirodno.![]()

A da nije nešto drugo, a ne piće?![]()
Moguće je.Retko zalazim ovde,pa sam zaboravio kad je šta bilo.No,činjenica je da sad sama nudiš osveženje,a nekada si zabušavala...Uvek sam tvrdio da se svako može disciplinovati![]()

znam ja svasta samo sam fina vojchica![]()
Jooooj, kako bih ja tebe poprašio DDT - jem.
Nikad se više ne bi kačio na krompir !

E stvarno..?Kako to da protok otvara kafanu?
Pa zašto je onda otvorio kafanu?Trebalo je da otvori drogeriju.
Moglo bi i to da se uvede na forumu : Skupštinska drogerija .Da je otvore protok i marsovac po pola...

najlepsa stvar sto postoji
skako dvaput...slepac, stalno me kao mrzi
Ovaj drugi nije drogiran, samo je ishlapio![]()

Pa zašto je onda otvorio kafanu?Trebalo je da otvori drogeriju.
Moglo bi i to da se uvede na forumu : Skupštinska drogerija .Da je otvore protok i marsovac po pola...

Kod mene pokazuje 27, na terasi. Ali u stanu je i dalje pakao.
Srecna nova kafana, sve cestitke novom gazdi.
Pa to mu dođe na isto.Niko ne bi ni primetio od čega je takav.
Hahaha,sad mi pade na pamet.Oni misle kako su našli sebi sličnog,pa paze jedan na drugog...a nikakve veze između njih.Jedan urađen,a drugi izlapeo...Šta li će biti kad brata protoka prođe dejstvo?Marsi će da se skenya![]()

.Nema gazde. Da nije otisao po cevape?![]()
Eh... iz tvojih usta u Božije uši...
nisu ćevapi ali jeste neko "meso"
kaže na konzervi: otkošeno pileće belo meso, pileći batak, pileći karabatak, pileće kožice, iznutrice, voda
pa onda E450, E451, E452, E250 i E300 valjda sve od pileta
Proizvodi neka firma u Banatskim Karlovcima, OVOLIKA konzerva za male pare na pijaci - PILEĆI MESNI NAREZAK
kad se jede smesa krcka malo pod zubima
ali eto to je cena PRKOSA da me niko ne zajebava za zagarantovani republički iznos od 187 evra sa Ugovorom o radu
jedino ako Rifke može da me ubaci kod Mračka u sendićaru... nešto smo počeli šemu al brzo stalo...
Eh... iz tvojih usta u Božije uši...
nisu ćevapi ali jeste neko "meso"
kaže na konzervi: otkošeno pileće belo meso, pileći batak, pileći karabatak, pileće kožice, iznutrice, voda
pa onda E450, E451, E452, E250 i E300 valjda sve od pileta
Proizvodi neka firma u Banatskim Karlovcima, OVOLIKA konzerva za male pare na pijaci - PILEĆI MESNI NAREZAK
kad se jede ružičasta smesa malkice krcka pod zubima
ali eto to je cena PRKOSA da me niko ne zajebava za zagarantovani republički iznos od 187 evra sa Ugovorom o radu
jedino ako Rifke može da me ubaci kod Mračka u sendićaru... nešto smo počeli šemu al brzo stalo...