SKUPŠTINSKA KAFANA (17)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahahaaa
A kad je otvarana prošla kafana,ja rekao : "Kerky,ja ću pivo",a ti izgorela kao licna i vikala da nisi konobarica...
Zaigrala mečka i pred tvojim vratima :lol:

:lol: Ne secam se da je to bilo u prethodnoj, nego mozda onoj pre toga....ali moguce da je tako bilo, premda sigurno i zbog toga sto nisam neki "fan" postavljanja slika.
U svakom slucaju, ziv bio uz ledeni caj!

:lol: Ne secam se da je to bilo u prethodnoj, nego mozda onoj pre toga....ali moguce da je tako bilo, premda sigurno i zbog toga sto nisam neki "fan" postavljanja slika.
U svakom slucaju, ziv bio!

Moguće je.Retko zalazim ovde,pa sam zaboravio kad je šta bilo.No,činjenica je da sad sama nudiš osveženje,a nekada si zabušavala...Uvek sam tvrdio da se svako može disciplinovati :lol::lol:

Moguće je.Retko zalazim ovde,pa sam zaboravio kad je šta bilo.No,činjenica je da sad sama nudiš osveženje,a nekada si zabušavala...Uvek sam tvrdio da se svako može disciplinovati :lol::lol:

Mene niko ne moze "disciplinovati" osim ako sama ne osetim zelju...a ruku na srce "virila" sam pomalo u prethodnu i videla koliko prsu o novoj, pa eto, iako mi nije do price mnogo, rekoh makar necim pristrojnim da se javim i na kratko pozdravim ljude. :cao:

Ovaj drugi nije drogiran, samo je ishlapio :lol:

Pa to mu dođe na isto.Niko ne bi ni primetio od čega je takav.
Hahaha,sad mi pade na pamet.Oni misle kako su našli sebi sličnog,pa paze jedan na drugog...a nikakve veze između njih.Jedan urađen,a drugi izlapeo...Šta li će biti kad brata protoka prođe dejstvo?Marsi će da se skenya :lol:

Poslednja izmena:
Pa to mu dođe na isto.Niko ne bi ni primetio od čega je takav.
Hahaha,sad mi pade na pamet.Oni misle kako su našli sebi sličnog,pa paze jedan na drugog...a nikakve veze između njih.Jedan urađen,a drugi izlapeo...Šta li će biti kad brata protoka prođe dejstvo?Marsi će da se skenya :lol:

pa sad :think:

za ishlapela ,dal to doticna zemska misli o svojoj.:mrgreen:

ima i ona pesma nek ti p..izhlapne , sto mi ne dade ili ti natako tako:whistling:.

trk sada , da ne ishlapne....

Nema gazde. Da nije otisao po cevape? :think:

Eh... iz tvojih usta u Božije uši...

nisu ćevapi ali jeste neko "meso"

kaže na konzervi: otkošeno pileće belo meso, pileći batak, pileći karabatak, pileće kožice, iznutrice, voda
pa onda E450, E451, E452, E250 i E300 valjda sve od pileta

Proizvodi neka firma u Banatskim Karlovcima, OVOLIKA konzerva za male pare na pijaci - PILEĆI MESNI NAREZAK
kad se jede ružičasta smesa malkice krcka pod zubima

ali eto to je cena PRKOSA da me niko ne zajebava za zagarantovani republički iznos od 187 evra sa Ugovorom o radu

jedino ako Rifke može da me ubaci kod Mračka u sendićaru... nešto smo počeli šemu al brzo stalo...
a i neću više da se zajmim - 200 evra spoljni dug

Poslednja izmena:

kaže na konzervi: otkošeno pileće belo meso, pileći batak, pileći karabatak, pileće kožice, iznutrice, voda

Proizvodi neka firma u Banatskim Karlovcima, OVOLIKA konzerva za male pare na pijaci - PILEĆI MESNI NAREZAK
kad se jede smesa krcka malo pod zubima

ali eto to je cena PRKOSA da me niko ne zajebava za zagarantovani republički iznos od 187 evra sa Ugovorom o radu

jedino ako Rifke može da me ubaci kod Mračka u sendićaru... nešto smo počeli šemu al brzo stalo...

ma sad ce u semu i marija da upadne ,

oma ima da ti da...savet

kad se jede ružičasta smesa malkice krcka pod zubima

Tacno, Mracak je danas pominjao prebivaliste na Palilulskoj pijaci. Pa vidi nesto, ako mozes...
Mada, ja sam vise za cevape.

---

Fosil se napalio :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back