SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ух, не, не чини то.

Једино што ми пада на памет јесте да се шољица држи са три прста, као и све друго за столом. Само тежаци држе нешто за столом у целој шаци.
S tri se prsta krsti moja desna ruka , učio sam ćirilicu Karadžića Vuka !
Mada je u slučaju krigli točenog pivo to malo jebeno , pogotovo ako su one švapske goleme .

Није, то би био плач матере божије. Сви би се разбежали.

Хммм... значи, погрешан податак.

Сад сам се сетила да је то рек'о Алан Бејтс у једном филму, или је била тако нека сцена, не могу да се сетим.

А оно друго што хтедох да те питам је да ли су и Енглези бановали 'ш' из речи попут 'агошиејт', или то само ови Европљани што се праве Енглези кажу 'агосиејт'?

погледај представу Важно је звати се Ернест на малој сцени Народног позоришта :mrgreen:

Како им иде? Ја не бих могао, сећао бих се dame Maggie Smith у улози лејди Бракнел, виђене пре добре две деценије на матинеу како доминира, и само бих се без потребе разочарао кад бих у њеној улози видео неку Секу Саблић.

Овако касно се не пију јаки чајеви. Мој вечерњи чај ових дана је улонг. Иде добро уз читање, релаксацију, и кексиће са ђумбиром.

Zasto imam utisak da jos niko nije postavio pravo pitanje u vezi tvog zuba :malav:

.

mora da je to present od prijatelja iz UAE ( moguće da krene i NBGD na vodi :prstic:)

kada može Ben Aflek
ben-aflek.jpg

može i Refke
6metju-barnabi.jpg

Хммм... значи, погрешан податак.

Сад сам се сетила да је то рек'о Алан Бејтс у једном филму, или је била тако нека сцена, не могу да се сетим.

А оно друго што хтедох да те питам је да ли су и Енглези бановали 'ш' из речи попут 'агошиејт', или то само ови Европљани што се праве Енглези кажу 'агосиејт'?

Не знам тачно на коју реч мислиш, али знам за феномен - мислиш као тисју/тишју за 'tissue', јел'да?

Обе форме су исправне. Форма са 'ш' је некад вероватно била американизам, али тисју/исју и сл је и у Британији сад изговор старије РП генерације и приличи пре неком дебелом старијем оксфордском дону него младим и ватреним женама као што сте ви овде, драге колегинице.

Zasto imam utisak da jos niko nije postavio pravo pitanje u vezi tvog zuba :malav:

- - - - - - - - - -

Meni jeste. Ima prelepe oci i savrsene crte lica.
Zubi joj daju poseban sarm.

Men'je malo više nedefinisana. Ne mi se sviđa, nekako providna i neubedljiva.

- - - - - - - - - -

nemoj, mislim da ne bih podnela jos detalja...z:mrgreen:

Eh kad bi ti znala kako je kad te neko zlatnim zubom ugrize za s'su. :per:

• Podržavam
Reactions: Tol
Како им иде? Ја не бих могао, сећао бих се dame Maggie Smith у улози лејди Бракнел, виђене пре добре две деценије на матинеу како доминира, и само бих се без потребе разочарао кад бих у њеној улози видео неку Секу Саблић.

Овако касно се не пију јаки чајеви. Мој вечерњи чај ових дана је улонг. Иде добро уз читање, релаксацију, и кексиће са ђумбиром.

stvarno uživaš u njima?

изванредна представа. ако будеш долазио у Београд у скорије време, потруди се да је погледаш. ово је нешто сасвим другачије.. како бих рекао, више вајлдовско :D у сваком случају, то је једина представа на којој сам се смејао и пре него је и почела :lol:

изванредна представа. ако будеш долазио у Београд у скорије време, потруди се да је погледаш. ово је нешто сасвим другачије.. како бих рекао, више вајлдовско :D у сваком случају, то је једина представа на којој сам се смејао и пре него је и почела :lol:

Jel' ima na Torentu? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back