gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Interesantna? Naprotiv, možda bi bila lepa da nema toga.
Ih, ukusi su razni.
Ja ne bih imala nista protiv da su mi zubi takvi.
p.s.
Molim prisutne da ne predlazu nacine kako da to postignem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantna? Naprotiv, možda bi bila lepa da nema toga.

S tri se prsta krsti moja desna ruka , učio sam ćirilicu Karadžića Vuka !Ух, не, не чини то.
Једино што ми пада на памет јесте да се шољица држи са три прста, као и све друго за столом. Само тежаци држе нешто за столом у целој шаци.
Ih, ukusi su razni.
Ja ne bih imala nista protiv da su mi zubi takvi.
Није, то би био плач матере божије. Сви би се разбежали.
Je l' dolazio onaj razbludni levičar Kami?
Njegova uverenja ne samo da demantuje istorija nego i Nacionalni institut za zdravlje u Americi
http://www.kurir.rs/zabava/pop-kult...k-bolje-prijateljice-i-devojke-clanak-1659235

погледај представу Важно је звати се Ернест на малој сцени Народног позоришта![]()
Zasto imam utisak da jos niko nije postavio pravo pitanje u vezi tvog zuba
.
)
Хммм... значи, погрешан податак.
Сад сам се сетила да је то рек'о Алан Бејтс у једном филму, или је била тако нека сцена, не могу да се сетим.
А оно друго што хтедох да те питам је да ли су и Енглези бановали 'ш' из речи попут 'агошиејт', или то само ови Европљани што се праве Енглези кажу 'агосиејт'?
Zasto imam utisak da jos niko nije postavio pravo pitanje u vezi tvog zuba
- - - - - - - - - -
Meni jeste. Ima prelepe oci i savrsene crte lica.
Zubi joj daju poseban sarm.
nemoj, mislim da ne bih podnela jos detalja...![]()

Како им иде? Ја не бих могао, сећао бих се dame Maggie Smith у улози лејди Бракнел, виђене пре добре две деценије на матинеу како доминира, и само бих се без потребе разочарао кад бих у њеној улози видео неку Секу Саблић.
Овако касно се не пију јаки чајеви. Мој вечерњи чај ових дана је улонг. Иде добро уз читање, релаксацију, и кексиће са ђумбиром.
Како им иде? Ја не бих могао, сећао бих се dame Maggie Smith у улози лејди Бракнел, виђене пре добре две деценије на матинеу како доминира, и само бих се без потребе разочарао кад бих у њеној улози видео неку Секу Саблић.
Овако касно се не пију јаки чајеви. Мој вечерњи чај ових дана је улонг. Иде добро уз читање, релаксацију, и кексиће са ђумбиром.

Men'je malo više nedefinisana. Ne mi se sviđa, nekako providna i neubedljiva.
- - - - - - - - - -
Eh kad bi ti znala kako je kad te neko zlatnim zubom ugrize za s'su.![]()

изванредна представа. ако будеш долазио у Београд у скорије време, потруди се да је погледаш. ово је нешто сасвим другачије.. како бих рекао, више вајлдовскоу сваком случају, то је једина представа на којој сам се смејао и пре него је и почела
![]()

ne pricaj da te neko sa zlatnim zubom ugriz'o za sisu???![]()
ne pricaj da te neko sa zlatnim zubom ugriz'o za sisu???![]()
Labe, ja volim čaj od svežeg đumbira sa malo meda i limuna, super je.
Veceras je Reefu popustila koncentracija, dobija golove samo tako.
Reef, priznaj![]()

ja pijem samo kada moram, pri prehladi...i to koristim rastvoreni suvi ekstrakt i medom. Limun ne ide uz to, jer se ukusi "preklapaju"
E, bila jedna sa razmaknutim zubima, i zlatnom trojkom, ali me nije zasisu. Što?