Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.405
Нејасна ми је та опсесија Хрватицама. Честа болест.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nikome nikada nisam pretio.Само се ти заебавај са њим, ено пар неких ликова мардеља што му претило на неком форуму.
O'š te upoznam sa svetskom Majom iz Niš?![]()

Ух не те из Ниш, то су све гром жене као Мерилин Монро... превише за мене.
Ja nikome nikada nisam pretio.
Temišvarska salama je san mnogih vatrenih Bugarki iz Romske Kneževine.

Реторика је врло важна у одређивању сексипилности жене.Хм, чудан разлог.
) крене да виче: БРАЋО И СЕСТРЕ. СРБИ И СРПКИЊЕ!Неинтелигентно је да мислиш да сви људи могу да толеришу џиберско понашање као што је твоје. Не тако давно за вербалну увреду су главе летеле.Ja nikome nikada nisam pretio.
Gde si ti video neki post na Krsti gde ja nekom pretim?
Vredjam, da, ali ne pretim.
To mi je bas jadno.
Реторика је врло важна у одређивању сексипилности жене.
Ај реално: јел' теби може да се дигне кад Милица Џурџевич (да не поменем Ивану Жигон и сјебем ти потенцију за вечерас) крене да виче: БРАЋО И СЕСТРЕ. СРБИ И СРПКИЊЕ!
Нисам ти ја брат, хоћу да те отресем.
Аман човече, па нећу ја дати Хрватици децу да ми васпитава, побогу.
Мада не би дао ни факинг Милици Џурџевич.
Чисто да се не претвори у изопаченог patriot-галамџију.
Ја жене у суштини не слушам, то убија ерекцију.
Јел претио теби некад убиством онај неки несрећник што пише искључиво на лошем енглеском? Мени прети стално, сваки пут се насмешим.
Неинтелигентно је да мислиш да сви људи могу да толеришу џиберско понашање као што је твоје. Не тако давно за вербалну увреду су главе летеле.
Добро, то објашњава зашто се ложиш на тинејџерке.Ја жене у суштини не слушам, то убија ерекцију.
Kami, jesi li razmislio o ponudi? Ja ću da ti nabavim eksploziv?
Ja imam neki osecaj da je to Olimp, i da se glupira sa tog naloga, kao po obicaju.
A preti stalno.
- - - - - - - - - -
Ma ti si poznat u istoriji ovog foruma kao jako blag na recima.
Hajde da mi to kazu npr. Nensi ili Sofija, koje ne koriste takav jezik...Ali ti...Mislim, stvarno...
Šta to znači, 10 ku*čevih evra? Ako je to problem, dam ti i 20.
Дарко је велики стручњак. У то нема сумње. Тај човек има више и бољих референци од осталих професора на мом факултету укупно. Наклоњен је Американцима и ја му не замерам. Јер јесте патриота, био је први представник Републике Српске у УН-у и доста је лобирао тамо за Републику Српску. Цењен је у свету пре свега као стручњак. Не волим да га слушам кад о прича о политици, то некако избегавам. Али што се тиче струке ту га је милина слушати. Безбедносни изазови, претње тероризам... огромно знање поседује и зна да то пренесе. Сад, видиш, сви се слажу да Шарли Ебдо случај скројен од Американаца. То пише и Цвијановић. Мислим да Дарко све то добро зна и боји се америчке одмазде у Србији ако се окренемо Русији. Ми не располажемо информацијама којима он располаже.Vlajko, ajde mi pričaj o ovom malom Trifunoviću, on je profesor na tvom fakultetu. Gledam ga sad kod Marića-
Ne muvaj me, nećeš doboti više tih evra uz eksploziv.