SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хм, чудан разлог.
Реторика је врло важна у одређивању сексипилности жене.

Ај реално: јел' теби може да се дигне кад Милица Џурџевич (да не поменем Ивану Жигон и сјебем ти потенцију за вечерас :lol: ) крене да виче: БРАЋО И СЕСТРЕ. СРБИ И СРПКИЊЕ!

Нисам ти ја брат, хоћу да те отресем.

Аман човече, па нећу ја дати Хрватици децу да ми васпитава, побогу.

Мада не би дао ни факинг Милици Џурџевич.

Чисто да се не претвори у изопаченог patriot-галамџију.

Ja nikome nikada nisam pretio.

Gde si ti video neki post na Krsti gde ja nekom pretim?

Vredjam, da, ali ne pretim.

To mi je bas jadno.
Неинтелигентно је да мислиш да сви људи могу да толеришу џиберско понашање као што је твоје. Не тако давно за вербалну увреду су главе летеле.

Реторика је врло важна у одређивању сексипилности жене.

Ај реално: јел' теби може да се дигне кад Милица Џурџевич (да не поменем Ивану Жигон и сјебем ти потенцију за вечерас :lol: ) крене да виче: БРАЋО И СЕСТРЕ. СРБИ И СРПКИЊЕ!

Нисам ти ја брат, хоћу да те отресем.

Аман човече, па нећу ја дати Хрватици децу да ми васпитава, побогу.

Мада не би дао ни факинг Милици Џурџевич.

Чисто да се не претвори у изопаченог patriot-галамџију.

Ја жене у суштини не слушам, то убија ерекцију.

Јел претио теби некад убиством онај неки несрећник што пише искључиво на лошем енглеском? Мени прети стално, сваки пут се насмешим.

Ja imam neki osecaj da je to Olimp, i da se glupira sa tog naloga, kao po obicaju.

A preti stalno.

- - - - - - - - - -

Неинтелигентно је да мислиш да сви људи могу да толеришу џиберско понашање као што је твоје. Не тако давно за вербалну увреду су главе летеле.

Ma ti si poznat u istoriji ovog foruma kao jako blag na recima.

Hajde da mi to kazu npr. Nensi ili Sofija, koje ne koriste takav jezik...Ali ti...Mislim, stvarno...

Vlajko, ajde mi pričaj o ovom malom Trifunoviću, on je profesor na tvom fakultetu. Gledam ga sad kod Marića-
Дарко је велики стручњак. У то нема сумње. Тај човек има више и бољих референци од осталих професора на мом факултету укупно. Наклоњен је Американцима и ја му не замерам. Јер јесте патриота, био је први представник Републике Српске у УН-у и доста је лобирао тамо за Републику Српску. Цењен је у свету пре свега као стручњак. Не волим да га слушам кад о прича о политици, то некако избегавам. Али што се тиче струке ту га је милина слушати. Безбедносни изазови, претње тероризам... огромно знање поседује и зна да то пренесе. Сад, видиш, сви се слажу да Шарли Ебдо случај скројен од Американаца. То пише и Цвијановић. Мислим да Дарко све то добро зна и боји се америчке одмазде у Србији ако се окренемо Русији. Ми не располажемо информацијама којима он располаже.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back