SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oblak u pantalonama, samo to treba predavati po skolama deci od umetnosti, samo to i nista vise.

A ne da mi predaju slike i slike licnosti koji se bore sa svojim strahovima, smara bre to, to imam i u stvarnom zivotu na svakom koraku.

Te plasi se ovoga, te plasi se onoga, te kako pobediti svoj strah, bla-bla, truc.

Mrsh bre.

- - - - - - - - - -

Ja hocu da vodim ljubav sa boginjom, a ne sa tamo nekom koja se plasi sta ce dete da joj ruca sutra.

Mrsh bre.

Oblak u pantalonama, samo to treba predavati po skolama deci od umetnosti, samo to i nista vise.

A ne da mi predaju slike i slike licnosti koji se bore sa svojim strahovima, smara bre to, to imam i u stvarnom zivotu na svakom koraku.

Te plasi se ovoga, te plasi se onoga, te kako pobediti svoj strah, bla-bla, truc.

Mrsh bre.

- - - - - - - - - -

Ja hocu da vodim ljubav sa boginjom, a ne sa tamo nekom koja se plasi sta ce dete da joj ruca sutra.

Mrsh bre.

valjda se ljubav vodi sa osobom u koju se zaljubis...

Није ствар непознавања, већ разлике између нас и вас.
Неке жене то схвате и прихвате. Неке схвате и не прихвате. Неке ни једно ни друго.
Зато неспоразуми и настају.

Међутим, и ви мушкарци морате да схватите да је пут до жене искључиво преко срца. А велика већина вас то никад не схвати.

Ne zelim da dodjem do njenog srca tako sto cu da tetosem njenim strohovima, i povladjujem im. Ja hocu da razbijam strahove, u paramparcad, u prah.

- - - - - - - - - -

иде. али се повремено сатисфакција пронађе и на другим местима ;) ослонац је само један.

најопаснија ствар за жену је да и мушкарца зарази идејом да његово презиме нема вредност.

Sada si vec poceo da pricas kao Refke...

valjda se ljubav vodi sa osobom u koju se zaljubis...

Kako da se zaljubim u onu koja povladjuje svojim strahovima i nece da se bori protiv njih?

Kako?

Ja to ne mogu, to ogranicava moju slobodu i moje srce.

A ovo ostalo- to mogu sa svakim, za to mi ne treba zena, i ne treba mi veza.

- - - - - - - - - -

pa možeš, tako sto ces uciniti da njen strah zbog ugrozene egzistencije nestane... pitanje je da li je tako nesto moguce u srbiji...

Taj strah ne nestaje nikada, zato sto poenta ljudske duse nije u materijalnoj stvarnosti. Imas masu bogatasa, milionera i milijardera, koji i dalje imaju taj strah.

- - - - - - - - - -

Npr. strah od gladi je tako jbeni turn off. Potpuni turn off. Ja stvarno ne znam kako zene uopste i misle da muskarcima strah od gladi moze da bude turn on... ?Stvarno mi tu nije najjasnije kako li one u svojim glavama iskonstruisu sve to...

Samo Oblak u pantalonama, i nista vise.

Ko vas hebe.

Kako da se zaljubim u onu koja povladjuje svojim strahovima i nece da se bori protiv njih?

Kako?

Ja to ne mogu, to ogranicava moju slobodu i moje srce.

A ovo ostalo- to mogu sa svakim, za to mi ne treba zena, i ne treba mi veza.

- - - - - - - - - -

Taj strah ne nestaje nikada, zato sto poenta ljudske duse nije u materijalnoj stvarnosti. Imas masu bogatasa, milionera i milijardera, koji i dalje imaju taj strah.

te vrste strahova su u srbiji veoma realne... probaj da se zaljubis u npr svedjanku, videces da nju to ne muci...

može to kamičak..samo da je naučiš da te prati i da ti veruje...sve može :)

Nekako mi deluje da to moze tamo negde na drugoj planeti u drugom zvezdanom sistemu.

- - - - - - - - - -

te vrste strahova su u srbiji veoma realne... probaj da se zaljubis u npr svedjanku, videces da nju to ne muci...

Te vrste strahova, i drugi strahovi, su prisutni u svim ljudima, a ogromna vecina povladjuje tim strhovima. Da, verovatno je procenat Srpkinja koje povladjuju tim strahovima veci nego procenat Svedjanki.

- - - - - - - - - -

Je l si se iskukao vise Kami?
Idi juri neke ***** imas valjda neku kintu

Ja sam na zene u svom zivotu potrosio ko zna koliko kinte.

I opet, sve je isti krac. Ne razbija njihov strah kinta, ne razbija njihov strah razumevanje, ne razbija njihov strah ljubav. To je veciti feler, jbga. I to me tako jbeno nervira.

Naravno, znam ja da svi imamo strahove, ali zene smatraju za vrh povezivanje, i nesto sto je dobro, kada razumes svoje i tudje strahove, kada im titras, a ne kada ih lupas cekicem po glavi i lomis ih.

Koje curke.

Ne mogu da verujem da ja to kazem, ali eto.

Koje curke jbte.

I da, nikada nece shvatiti da se na strah muskarcu moze da digne maksimalno 2 puta, a da se zaljubi u strah, to pa tek nikad.

- - - - - - - - - -

I jebi.te se, odoh u kladionicu.

'Ajd zdravo.

Poslednja izmena:
Vecina za nista, cak ni za ljubav. Gordost, sujeta, tastina, to su stvari koje su vecini bitnije od ljubavi, i to je tako jbeno tuzno.

Ali ko ih bre je.be.

10897987_1594213954130493_8576368396543607618_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back