Југ Србије и исток прича граматички неправилно.
Ви прекодринци причате исправно.
Pojma nemas o govoru u juznoj i istocnoj Srbiji. Oni pricaju gramaticki pravilno, ali ne akcentuju pravilno.

Naravno, ne akcentuju pravilno ni Beogradjani.
Pa ne znam kako, to im valjda prirodno u tom dinarskom tipu licnosti.
Ni meni se "dinarci" nikako ne dopadaju, ne prijaju mi. Ali ne mora da znaci, evo Tihi je npr. dinarski tip po onome gde zivi, a nije isfoliran i odgovara mi.
Ne brkaju padeže nego pričaju seljački

kroz nos, zavijaju, viču, koriste neke arhaizme isl. ...
I ti pojma nemas, soim ako ne mislis na krajni istok Srbije gde se govor mesa sa bugarskim.
Па то нису људи, то су животиње.
Zivotinje su samo oni koji se stide svog porekla jer to je isto kao da se stide svoje porodice, makje, oca...i izigravaju da su neko drugi, da su nesto sto nisu, da su npr. Englezi.
Znaš li šta je pisao u ovoj kafani? To nije čovek, već obično fašističko g...
I gore od toga.
ми срљамо у пропаст, а то нема везе са његовим жељама. он нам само саопштава дијагнозу, што није пријатно онима са слабим стомаком. али, коме се то не свиђа, нек гледа Пинк.
Ti koji "saopstavaju dijagnoze" treba prvo sebi da je utvrde, jer sve nesto mislim da ih imaju, drugo ne moras da budes van pa da vidis sve ovo sto je npr. i Mira Bobic videla, prema tome neka se drze svojih dijagnoza radijhe nego tudjih.
прочитај
ово и видећеш да је Мирјана Бобић Мојсиловић рекла у основи исто што и Нобади, само другим речима.
- - - - - - - - - -
и Ками зна да буде неподношљив,
али му не замерамо.
Ma ko ste bre i koji ste to "vi" da bilo kome nesto zmaerate?
Ma ok. Meni je jasno da imaš specifičan način izražavanja i ta neka stanja. Nisi ni jedini. Drugi koriste malo rafiniraniji izbor reči da kažu isto što i ti.
Lično ne volim napade ad hominem i kolege koje to rade obilazim u širokom luku. Ali i sa tobom se može razgovarati ako te čovek prihvati. Meni ne smetaš. Ako mi zasmeta neću te primećivati.
Ako ti smatraš da je ok da baneš u kafanu da bi izvredjao većinu prisutnih mene se ne tiče. Pozabaviću se nečim drugim dok se situacija ne stiša. Valjda će nekome pasti na pamet da ti ponudi nekad i stolicu i piće. Dužni smo kao ljudi jedni drugima i takve gestove.
Pa treba tebi da kaze neku bljuvotinu pa da se "opasuljis", primera radi da ce da ti zapali dve svece za mrtve u dve crkve, katolickoj i pravoslavnoj, iz cista mira.
Bolesni ste, vecina koji branite ovakve mrzitelje i stavove. Ali slican se slicnom raduje.