- Poruka
- 62.443
Jesi li čitao memoare djenerala Pante Draškića?
Naravno da nisam.
- - - - - - - - - -
Šta god si lupetao na Krsti,sve je netačno...gde si straćio vreme?.
U zivotu nisi procitao nista pametnije od mojih postova na Krsti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li čitao memoare djenerala Pante Draškića?
Šta god si lupetao na Krsti,sve je netačno...gde si straćio vreme?.
Nisam.Čak i žene te pedaliraju kad pišeš na njihovom pdfu.U zivotu nisi procitao nista pametnije od mojih postova na Krsti.

Јесам требала да га пустим да ми помогне?Мене је ухватило празнично расположење.
А данас сам имала ситуацију.
Прешла сам улицу на пешачком прелазу, данас око 16 сати. Нисам, наравно, обратила пажњу да се ухватила покорица од леда на тротоару од оног отопљеног снега.
Уследело је клизање ,летење и простирање целом дужином уз благо угануће левог скочног зглоба.
Истовремено, низ улицу силази витез који прилази да ме подигне.
Приближава се и....такође се простире целом дужином поред мене.
У моменту почињем да се смејем, какав црни бол зглоба, не осећам га више. Погледам га, а њега срамота...успео је само да процеди ''ово је заиста смешно''.
У наставку, он устаје одмах и џентлменски наставља да диже мене....међутим, ја сам се захвалила и рекла да могу сама, уз наставак церекања.
Док сам устала он је већ замако неколико корака низ улицу.
Изгледа сам испала сељанка.Јесам требала да га пустим да ми помогне?
Нисам и нећу.
Сестрић је јуче отказао. Променио је жељу.
Хоће 658 пушку по реду.
Присуствујеш историјским тренутцима коначног пада сарумана под моћ мрачног дјука, напад дјукове војске предводе џипски кингс и титова прва курватска јурук-хаи бригада, иза њих прате кршни момци са Проклетије трговци људским органима цигарама и наркотицима, као и прва базнијанска бригада мумија из пирамида. Све коордише Абвер и Гестапо преко њихових фрикова из центра везе за евроинтеграције бисера и гофана у једну целину.

Добро је док људе колачи асоцирају на мене.Пих. Мислићу на тебе код га будем изедао у Москвиној посластичарници.

cenzura na ovim forumima je postala nepodnosljiva

Pre Negro bombone.Добро је док људе колачи асоцирају на мене.![]()
Добро је док људе колачи асоцирају на мене.![]()
Није ни то лоше, ко воли.Pre Negro bombone.
Шта ја знам.Па на шта ош да ме асоцираш? На секач за кичму, ил тестеру за потколенице, ил оно длето за лобању?
Благи Боже Софка, прсла си начисто.

Мене је ухватило празнично расположење.
А данас сам имала ситуацију.
Прешла сам улицу на пешачком прелазу, данас око 16 сати. Нисам, наравно, обратила пажњу да се ухватила покорица од леда на тротоару од оног отопљеног снега.
Уследело је клизање ,летење и простирање целом дужином уз благо угануће левог скочног зглоба.
Истовремено, низ улицу силази витез који прилази да ме подигне.
Приближава се и....такође се простире целом дужином поред мене.
У моменту почињем да се смејем, какав црни бол зглоба, не осећам га више. Погледам га, а њега срамота...успео је само да процеди ''ово је заиста смешно''.
У наставку, он устаје одмах и џентлменски наставља да диже мене....међутим, ја сам се захвалила и рекла да могу сама, уз наставак церекања.
Док сам устала он је већ замако неколико корака низ улицу.
Изгледа сам испала сељанка.Јесам требала да га пустим да ми помогне?

Ja sam taj koji dere Ruse na kocki.
'I am the one who knocks!!!'
A i ja bacam bisere pred svinje, ti verovatno i ne znas odakle je taj citat.

Pa ako je neki dobar frajer trebalo je![]()

Пусти то, то није поента.
Него, јесам ли испала незахвална или неваспитана?
Смејала сам се све време.
zavisi od toga da li je dobar frajer, dal su vam se pogledi sreli I odma si pozelela da ti napravi petoro dece

Накачио ми се на ***** алб ман, само нешто сиктерише као прави турчин, уместо да на српском каже, као ја њему: мрш смраду турски
Нег, да ми мало музике чујемо

Да, наравно. Одувек сам била сасвим инстинктивна и на први поглед, знам, да ћу препознати оца моје петоро нерођене деце.zavisi od toga da li je dobar frajer, dal su vam se pogledi sreli I odma si pozelela da ti napravi petoro dece
Svakom coveku je potrebno manje od 1s
Пусти то, то није поента.
Него, јесам ли испала незахвална или неваспитана?
Смејала сам се све време.