SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мене је ухватило празнично расположење.
А данас сам имала ситуацију. :lol:
Прешла сам улицу на пешачком прелазу, данас око 16 сати. Нисам, наравно, обратила пажњу да се ухватила покорица од леда на тротоару од оног отопљеног снега.
Уследело је клизање ,летење и простирање целом дужином уз благо угануће левог скочног зглоба.
Истовремено, низ улицу силази витез који прилази да ме подигне.z:mrgreen:
Приближава се и....такође се простире целом дужином поред мене. :lol:
У моменту почињем да се смејем, какав црни бол зглоба, не осећам га више. Погледам га, а њега срамота...успео је само да процеди ''ово је заиста смешно''.
У наставку, он устаје одмах и џентлменски наставља да диже мене....међутим, ја сам се захвалила и рекла да могу сама, уз наставак церекања.
Док сам устала он је већ замако неколико корака низ улицу.

Изгледа сам испала сељанка. Јесам требала да га пустим да ми помогне?

Прешла сам улицу на пешачком прелазу, данас око 16 сати. Нисам, наравно, обратила пажњу да се ухватила покорица од леда на тротоару од оног отопљеног снега.
Уследело је клизање ,летење и простирање целом дужином уз благо угануће левог скочног зглоба.
У моменту почињем да се смејем, какав црни бол зглоба, не осећам га више. Погледам га, а њега срамота...успео је само да процеди ''ово је заиста смешно''.
У наставку, он устаје одмах и џентлменски наставља да диже мене....међутим, ја сам се захвалила и рекла да могу сама, уз наставак церекања.

Јес направила Шварцвалд? Ако јеси не заборави да сачуваш два парчета уз кафу.

Присуствујеш историјским тренутцима коначног пада сарумана под моћ мрачног дјука, напад дјукове војске предводе џипски кингс и титова прва курватска јурук-хаи бригада, иза њих прате кршни момци са Проклетије трговци људским органима цигарама и наркотицима, као и прва базнијанска бригада мумија из пирамида. Све коордише Абвер и Гестапо преко њихових фрикова из центра везе за евроинтеграције бисера и гофана у једну целину.

sikter bre...:konfete:

Pa ako je neki dobar frajer trebalo je :zelenko2:

zavisi od toga da li je dobar frajer, dal su vam se pogledi sreli I odma si pozelela da ti napravi petoro dece

ti si izgleda u romatičnom raspoloženju, žabo? :konfete:
Htela bi da imaš decu...:zima2:

- - - - - - - - - -

Накачио ми се на ***** алб ман, само нешто сиктерише као прави турчин, уместо да на српском каже, као ја њему: мрш смраду турски z:lol:

Нег, да ми мало музике чујемо z:)

Sikter bre...:deda:

zavisi od toga da li je dobar frajer, dal su vam se pogledi sreli I odma si pozelela da ti napravi petoro dece
Да, наравно. Одувек сам била сасвим инстинктивна и на први поглед, знам, да ћу препознати оца моје петоро нерођене деце.
Ох, Млаћко, како ме ти само добро познајеш! :D
Ма теби не морам ништа да причам!

Пусти то, то није поента.
Него, јесам ли испала незахвална или неваспитана? :)
Смејала сам се све време.

По мени - ниси. Али, и ја бих на твом месту умирала од смеха, па тако и мене баш занима да ли је то неваспитано?
Може да изгледа незахвално, али ти се ниси смејала само њему, већ и себи, и целој ситуацији.
Никад нећу разумети људе који не умеју да се насмеју (и) СЕБИ.
У сваком случају, убеђена сам да ниси пропустила оца твоје петоро нерођене деце. :lol: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back