lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Ou fak jeah drugarčiću![]()
pašo, ne potresaj se...nije to dobro za tvoju trošnu srčku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ou fak jeah drugarčiću![]()

Ne znam zašto, ali me ni malo ne pogađa.pašo, ne potresaj se...nije to dobro za tvoju trošnu srčku...![]()

Uh što ne volem tu gotskoaustrougarsku arhitekturu.Ne znam zašto, ali me ni malo ne pogađa.

Uh što ne volem tu gotskoaustrougarsku arhitekturu.Ne znam zašto, ali me ni malo ne pogađa.
- - - - - - - - - -
Moja trošna od godina i porodičnog života, tvoja samo od istih tih godina i tvog vršnjaka kome je dosadno.![]()

Nisam išao u tvoj kraj pa ne viđam minarete često.
Možeš da se lažeš koliko hoćeš, ali mi smo skoro istih godina, a tvoj vršnak, onaj mali... pa dobro ako se igrate pa mu nije dosadno, samo menjaj ruku češće.![]()

Manje od 15 meseci... a ja mislio da turci ne lažu![]()

prag nije samo gotika i samo katedrale, prag je umetnost![]()
![]()

Prag je loše pivo i ružne žene, bre.
Čekam Čarllija da ovo pročita.![]()

tako sam se i ja smejao čitajući tvoje "poznavanje" etničkog sastava Bosne u srednjem veku pre neki dan...![]()

Ђе си Лабахудине, добри мој дукађин - дукљађин познаваоче римско - бечко - турске историје
Ае, пошто си стручњак за шипац језик, реци нам зашто је у сфрј ова "песма" била хит
![]()

Čitaj, čitaj....možda nekada nešto i naučiš...nikada nije kasno...![]()

Ma jok. Ovo je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Inače, ova skalamerija dobila neku svetsku nagradu, ne sećam se koju.![]()

ja to nisam tvrdio...tvrdio sam samo da je 150 godina od osvajanja do sredine 19. veka Bosna bila većinski muslimanska, a onda je broj muslimana počeo da pada..I svarožić je to isto potvrdio. Uostalom, lepo sam ti rekao da se ne brukaš dalje...sada si krenuo i da lažeš...ne valja ti to, nikako...Ае причај нам мало о биткама Срба и турака, како су простодушни добри поштени турци пустили Српског витеза пред њиховог султана а да га пре тога нису претресли и пронашли нож од пола метра
Турске приче, њихова историја, пљуц...
Е, такве су и твоје приче о базнији и твоје познавање историје тих простора![]()
ja to nisam tvrdio...tvrdio sam samo da je 150 godina od osvajanja do sredine 19. veka Bosna bila većinski muslimanska, a onda je broj muslimana počeo da pada..I svarožić je to isto potvrdio. Uostalom, lepo sam ti rekao da se ne brukaš dalje...sada si krenuo i da lažeš...ne valja ti to, nikako...