VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rim i Pariz su potpuno razlicite kategorije za lepotu.
I Atina![]()

pariz mi je bio nekako hladan, ogromni bulevari, ogromne ulice, sta znam. nije mi se dopao. posebno ne jer nisam videla bas neku svetlost u njemu, nocu je bas spuki. a crnaca vise nego u alziru...
rim, prelep. toplo, usukano, elegantno, misteriozno, ma sve. to je jedini grad sem beograda gde bih zelela da zivim.
atina - haos. beograd puta tri. dopala mi se na omoniji i akropolju, ostalo nesto nije ostavilo utisak na mene...

Атина је градускера која има тако огавних квартова.
Atina, Sofija i Bg su skroz pravi predstavnici Balkana. Odes tamo, i videces i razumeces kakav je Balkan.

Sofija je obična selendra...Tvoj Leskovac je 100 puta zanimljiviji od Sofije...![]()
:
ja sam mislio da ti je najlepse na maldivima
![]()

uh, sofija. jednom i vise nikad. umal bez auta nismo ostali na ulazu u grad, rupa velicine etne sa sicilije. nekako mi deluju svi prljavo. i ljudi, i zgrade, sve. isto je sa rumunijom. mi smo bre za njih zapadAtina, Sofija i Bg su skroz pravi predstavnici Balkana. Odes tamo, i videces i razumeces kakav je Balkan.

![]()
uh, sofija. jednom i vise nikad. umal bez auta nismo ostali na ulazu u grad, rupa velicine etne sa sicilije. nekako mi deluju svi prljavo. i ljudi, i zgrade, sve. isto je sa rumunijom. mi smo bre za njih zapad![]()

![]()
uh, sofija. jednom i vise nikad. umal bez auta nismo ostali na ulazu u grad, rupa velicine etne sa sicilije. nekako mi deluju svi prljavo. i ljudi, i zgrade, sve. isto je sa rumunijom. mi smo bre za njih zapad![]()

ko one nase iz granda?Ja se zagledao u neku Bugarku, nosila tesne kozne helanke...
Skroz imam seljacki ukus, prava sam Srbenda, jbga...![]()

mi smo se zadrzali pola sata, posle produzili za bansko.užas bre...ja pre godinu dana nisam znao kako da provedem jedno veče tamo...a grad obiđeš za sat vremena...![]()
ko one nase iz granda?
.

Pa dobro, ne bas sve Grandovke, ali meni se npr. svidja Milica Todorovic![]()
jedini evropski gradovi koji imaju dušu i lepotu su francuski, italijanski i španski gradovi...
ostali imaju možda lepotu ali ne j dušu, dok neki nemaju ni jedno ni drugo...
.gif)

Романски, неће бити.
Мени лепше све балканско. Југ рулз.![]()

stvar subjektivnog mišljenja, meni je sve romansko prelepo...dajem deset beograda ili sofije za jedan rim ili madrid.l![]()
Београд, или било који град у Србији, низашта. 
Pa dobro, ne bas sve Grandovke, ali meni se npr. svidja Milica Todorovic![]()

pariz mi je bio nekako hladan, ogromni bulevari, ogromne ulice, sta znam. nije mi se dopao. posebno ne jer nisam videla bas neku svetlost u njemu, nocu je bas spuki. a crnaca vise nego u alziru...
rim, prelep. toplo, usukano, elegantno, misteriozno, ma sve. to je jedini grad sem beograda gde bih zelela da zivim.
atina - haos. beograd puta tri. dopala mi se na omoniji i akropolju, ostalo nesto nije ostavilo utisak na mene...

Ја дајем 100 Мадрида за једну Атину.Београд, или било који град у Србији, низашта.
![]()
Ја дајем 100 Мадрида за једну Атину.Београд, или било који град у Србији, низашта.
![]()
Ja napravio.![]()

Ne znam zasto, ali me ova pesma mnogo podseca na Refketa:
U stvari znam, Refke je isti kao ove splavaruse i klaberke koje stalno mora da budu u centru paznje
Refke je preteca klabinga...