SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rim i Pariz su potpuno razlicite kategorije za lepotu.

pariz mi je bio nekako hladan, ogromni bulevari, ogromne ulice, sta znam. nije mi se dopao. posebno ne jer nisam videla bas neku svetlost u njemu, nocu je bas spuki. a crnaca vise nego u alziru... :neutral:
rim, prelep. toplo, usukano, elegantno, misteriozno, ma sve. to je jedini grad sem beograda gde bih zelela da zivim.

atina - haos. beograd puta tri. dopala mi se na omoniji i akropolju, ostalo nesto nije ostavilo utisak na mene...

pariz mi je bio nekako hladan, ogromni bulevari, ogromne ulice, sta znam. nije mi se dopao. posebno ne jer nisam videla bas neku svetlost u njemu, nocu je bas spuki. a crnaca vise nego u alziru... :neutral:
rim, prelep. toplo, usukano, elegantno, misteriozno, ma sve. to je jedini grad sem beograda gde bih zelela da zivim.

atina - haos. beograd puta tri. dopala mi se na omoniji i akropolju, ostalo nesto nije ostavilo utisak na mene...

ja sam mislio da ti je najlepse na maldivima :lol:

:cmok:

ja sam mislio da ti je najlepse na maldivima :lol:

:cmok:
:lol: :cmok2:
Atina, Sofija i Bg su skroz pravi predstavnici Balkana. Odes tamo, i videces i razumeces kakav je Balkan.
uh, sofija. jednom i vise nikad. umal bez auta nismo ostali na ulazu u grad, rupa velicine etne sa sicilije. nekako mi deluju svi prljavo. i ljudi, i zgrade, sve. isto je sa rumunijom. mi smo bre za njih zapad :mrgreen:

aLdLC8W.png

Ja napravio. :lol:

DFpulX2.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back