lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590

Sretna Nova godina svim forumašima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije bitno ni kakav glas ima, ni kako izgleda, ni da li je sponzorusa. Bitno je da se vidi da je skroz sjebana.Ana Nikolic je jedna u milion pevacica sa nikakvim cak ni prosecnim glasom, ali da je lepo izgedala, onako, lepo pre svih "zahvata", izgledala je.
I to je tako zakon kada osetis tu emociju, taj bol, i kada ga razumes 

СОЧИВО (мој рецепт)
Састојци за 3 особе:
900 гр сочива
3 главице лука
500 гр сланине
1 коцка за супу
3-4 кашике ајвара
3 свежа парадајза или сок од парадајза, 1 чаша (2 дл)
1 дл кечапа
1 кашика јабуковог сирћета
Сочиво претходне вечери потопити у воду. Сутрадан просути ту воду, налити свежу и ставити да прокључа, додати коцку за супу, па смањити ватру.
Док се то тако кува, у тигању продинстати исецкани лук, да постане стакласт. Такав лук додати у сочиво. Затим, на истом тигању пропржити сланину, па и њу додати у сочиво.
Ситно исецкани парадајз опет у истом тигању продинстати, па кад се „укаши“, убацити у сочиво.
Или, само улити у њега сок од парадајза.
Додати сочиву затим и 3 супене кашике ајвара. Најбоље домаћи, наравно, а ко нема, а може да си приушти, нек узме „Бакину тајну“. Такође, добар је и куповни робне марке „Премиа“ (у „Максију“).
Додати кашику јабуковог сирћета и кечап.
Све то оставити да се крчка, на 2, или 1 и по, у зависности од шпорета, и самога сочива, још око пола сата до 45 минута. С времена на време промешати, пазећи да се не ухвати по дну и загори.
На крају, кашичицу брашна и кашичицу алеве паприке размутити у мало воде и додати као запршку, по потреби, ако се већ само није довољно згуснуло.
Наравно, количине ајвара, сланине, парадајза/сока, и кечапа су приближне, може се одредити по укусу, како коме одговара.
Пријатно!
![]()

Поздрав браћо и сестре, има ли секса, има ли добре шеве? Ваља нова година да се започне са блудничењем јер ће тада цеча година проћи у јебанију. Ја сам данас обштио са једном студенткињом Србског језика из Деспотовца, баш ме изморила сељанчица спава ми се али сам пријатно омамљен.

е, нека си, благо нама![]()
Dobro jutro. Svim dobronamernim ljudima želim srećnu Novu godinu!

Dobro jutro. Svim dobronamernim ljudima želim srećnu Novu godinu!

Си ти Милунка залутала ... Софке није тражила рецепт
Искомпликовала си без потребе и , здравља ради , заобиђи запршку .
Самељи печену леблебију , фино згусне , а здраво је![]()
Pašo, šta si ti radio do sada?![]()
Spav'o, jeo, sastančio u kafani, spav'o, jeo... saću radim. Prva kinta u ovoj godini već kapnula jutros, nek' ovako nastavi i ja sam zadovoljan.
- - - - - - - - - -
Ovaj Srposlav je neki merkanac kad pjeva na meričkmo jeziku?
Поцепо сам је ко сирома наполитанку.
Него0 нек препоручи неко неку радијо станицу, слуша ми се радијо.
107,3 i uživaj
Čuj ne lažuckaj, pašo...Nikakav platni promet sa inostranstvom danas nije vršen iz prostog razloga što ni naše, ni strane banke danas ne rade. Meni su sve obaveze isplaćene juče...Mobilni mi je samo zvonio sa porukama. Sada krećem u nove radne pobede, posle 1 dana odmora...

Како се зове станица, пошто пуштам преко хинтернета?
Jeste platni promet sa inostranstvom, ali iz inostranog novčanika u moj novčanik, u kafiću u jednom lepom hotelu, uz kafu. A pazi, nema veze sa... onom naturom![]()
![]()