SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koji zakljucak moze da se izvede iz sledeceg citata:

Nisi bukvalno napisala recenicu "Ako su ga izudarali, ste ce pedercina koja nas je bombardovala kod nas", ali se svakako ta poenta moze veoma lako izvuci iz ovog citata.

Не, уопште тако нешто нисам имплицирала овим постом који си цитирао. Поента је једноставна - вредности су поремећене. Да ниси толико опседнут српском кривицом, лицемерјем, глупошћу, и како си нас све већ називао, схватио би.

- - - - - - - - - -

ti si rekla gej ;)

Нисам, ја сам овде (у Кафани) чула да је геј. То се на снимку не да приметити. ;)

Ti si zesci moron.

Гледај, ствари стоје овако. Ти и екипа сте најгора врста џибера коју сам у животу видео и колико год били џибери мене то не може да увреди. Исто као што ме не вређа ни лајање сеоских џукела кроз тарабу кад залутам у те ваше сокаке. То вам је природа, таки сте каки сте и шта ћу вам. А ти се потруди мало јаче, слаба си сељачина, пази морон.:lol: Тужићу те учитељици, кмеее..

Јел ово трик питање? Бити геј је нормално?

Шта сад ти хоћеш? Нормално је све што цивилизован запад каже да је нормално! :rtfm:

Чуј, нашли се тупави, заостали, српски теоретичари завере да се они питају шта је нормално а шта не... куда иде овај свет? :pljus:

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

kako god. ne svidja mi se ideja da neko dobije batine jer je *****, a onoliko siptara i talibana po srbiji. nek peglaju njih.

Е, у то име идемо на параду.

dobro istutnjali ste se da se vratimo na hetero teme

UhWMckr.png

ne, rekla si jel treba da kmecimo jer su isutirali nemca geja, pa i da se tuce desavaju. desavaju se, ali da je tvoje dete ***** i da mu neko zbog toga polomi lobanju mislim da bi kmecala. ja bih.

Ni moje, ni tvoje, ni Surkino dete ne bi dobilo ovoliki medijski prostor.

Evo sad čujem da su mladići identifikovani na osnovu snimka kamere i taj snimak sam upravo odgledala na TV. Koliko je trebalo vremena policiji da odreaguje na ubistvo mladog Luke na Brankovom mostu? Posle koliko vremena se pojavio snimak te nesreće?

Na osnovu čega je zaključeno da je mladi Nemac, Denis, napadnut zato što je gej aktivista pa su odmah pohrlili na ulicu za zastavama duginih boja uz podršku ambasadora Nemačke? Posao i obaveza tog ambasadora jeste da bude na usluzi svakom gradjaninu njegove zemlje, a ne da maršira ulicama Beigrada.

Od priča da li gej ok ili ne, ne vidi se sav jad u ovom protektoratu zvanom Srbija.

Истина, али мора се приметити се да они подржавају међусобно и да нас све заједно мрзе и раде нам о глави.

ko, ****** ili siptari?

- - - - - - - - - -

Аман, жено, ти знаш да је он добио батине зато што је геј???

Ето, то је то подривање о ком смо причали неко вече.

rekla sam "neko" ne tacno "on".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back